«Κοίτα ποιος μιλάει»

0

Δήλωση της βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Άννας Βαγενά

Όλοι εμείς που, ως δημόσια πρόσωπα, έχουμε υποστεί κατά καιρούς αήθεις επιθέσεις από δημοσιογράφους και ΜΜΕ, που δεν έχουν κανένα κώδικα δεοντολογίας, με ανεπιβεβαίωτες, ψευδείς ή και κατασκευασμένες πληροφορίες και με ανυπολόγιστες ηθικές βλάβες στην προσωπική και οικογενειακή μας ζωή, διαθέτουμε έναν και μοναδικό τρόπο άμυνας. Είναι αυτός που ακολούθησε και εφάρμοσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, καταθέτοντας αγωγή ενάντια στους «δημοσιογράφους»-συκοφάντες του για τη δήθεν αγορά βίλας 1 εκατ. ευρώ και διεκδικώντας την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστη από την παράνομη προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης του.

Δεν αναφέρομαι, φυσικά, σε περιπτώσεις καλόπιστης κριτικής. Αυτή οφείλουμε όχι μόνο να την αποδεχόμαστε, αλλά και να την επιδιώκουμε. Εδώ, όμως, μιλάμε για χυδαία και δόλια συκοφάντηση, που έχει ως ξεκάθαρο και μοναδικό σκοπό να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη και να «χτυπήσει» τον σημαντικότερο πολιτικό αντίπαλο της κυβερνώσας παράταξης, η οποία, βέβαια, έσπευσε να λειτουργήσει ως συνήγορος υπεράσπισης των συκοφαντών του Αλέξη Τσίπρα.

Κοίτα ποιος μιλάει για φίμωση του Τύπου, η ΝΔ που από τότε που πήρε στα χέρια της την εξουσία έχει μπουκώσει με χρήματα τα ΜΜΕ, επιβάλλοντας τη χειρότερη «ανελευθερία» στον Τύπο που έχουμε δει σε όλη τη Μεταπολίτευση.

Ο Αλέξης Τσίπρας, έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή ότι τα ποσά που διεκδικεί θα κατατεθούν προς ενίσχυση του ασφαλιστικού φορέα των δημοσιογράφων. Το ποιόν του καθενός φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια και καταγράφεται στην ιστορία αυτού του τόπου. Και οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα, είναι αγανακτισμένοι άνθρωποι, που έχουν περάσει δύσκολα και που τώρα περνάν και πάλι μία νέα δοκιμασία και για αυτό αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό από αυτόν που τους δείχνει η κυβέρνηση και τα φερέφωνά της.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com