ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τα δεκάδες κρούσματα στα γηροκομεία μαρτυρούν την επίπλαστη εικόνα περί «ελέγχου» της πανδημίας

0

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τα κρούσματα στα γηροκομεία Βόλου και Αμαρουσίου, καθώς και για τις δηλώσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου περί άρνησης των εργαζόμενων και ωφελούμενων να εμβολιαστούν

Ανησυχία για τα πρόσφατα εντοπισμένα κρούσματα στα Γηροκομεία Βόλου (33) και Αμαρουσίου (40) καθώς και για τις δηλώσεις της Δόμνας Μιχαηλίδου περί «αντιεμβολιαστών» εργαζόμενων στις δομές, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Τον τελευταίο καιρό η κυβέρνηση παρουσιάζει μια πλαστή εικόνα ότι η πανδημία είναι υπό έλεγχο και ότι η εμβολιαστική εκστρατεία διεξάγεται ομαλά.

Τα πρόσφατα κρούσματα, όμως, στα Γηροκομεία Βόλου (33) και Αμαρουσίου (40) μέσα σε δύο μέρες δείχνουν ότι δεν δικαιολογείται ο κυβερνητικός εφησυχασμός και καμία χαλάρωση, ειδικά όταν αφορούν ηλικιωμένους, οι οποίοι ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου.

Παράλληλα, ανησυχία μας προκαλούν οι δηλώσεις της κ. Δόμνας Μιχαηλίδου ότι το 40% των εργαζόμενων και ωφελούμενων σε δημόσιες και ιδιωτικές δομές δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, νούμερο εξαιρετικά υψηλό.

Δυστυχώς η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει με τον πλέον τραγικό τρόπο την κυβέρνηση και την επίπλαστη εικόνα που θέλει να επικοινωνήσει.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com