Ξεκινάει η ανακατασκευή τμήματος της οδού Σεφέρη – Στο πλαίσιο των μεγάλων παρεμβάσεων στη συνοικία Αγίου Κωνσταντίνου

0

Με την ανακατασκευή τμήματος της οδού Σεφέρη, στο τμήμα από Νικηταρά έως Ριζοπούλου -Μιχαήλ Αγγέλου, συνεχίζονται τα έργα του Δήμου Λαρισαίων στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ως γνωστόν πρόκειται για μια μεγάλη παρέμβαση στην συνοικία προυπολογισμού 4 εκατ. ευρώ που υλοποιείται από το Δήμο Λαρισαίων, από ίδιους πόρους. Σημειώνεται ότι πρν τα Χριστούγεννα ολοκληρώθηκαν τα έργα στις οδούς Λ. Κατσώνη (23ης Οκτωβρίου ως Νικηταρά), Αδριανού και Ζαλοκώστα, οι οποίες έχουν παραδοθεί στην κυκλοφορία.

Για την συνέχιση των έργων στην οδό Σεφέρη θα ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό ΣΕΦΕΡΗ (Νικηταρά έως Ριζοπούλου-Μιχαήλ Αγγέλου) από την ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 έως και την ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 καθ’ όλο το 24ωρο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα η συμβολή των οδών Γούναρη με Σεφέρη και η συμβολή των οδών Ριζοπούλου-Μ. Αγγέλου με Σεφέρη θα παραμένουν ανοικτές για όσους κινούνται επί των οδών Γούναρη και Ριζοπούλου-Μ. Αγγέλου αντίστοιχα.

Η λειτουργία της λαϊκής αγοράς στην οδό Σεφέρη

Η Λαϊκή Αγορά που γίνεται κάθε Δευτέρα στο παραπάνω τμήμα της οδού Σεφέρη (δηλ. από Νικηταρά έως Ριζοπούλου – Μιχαήλ Αγγέλου), θα μεταφερθεί (από 11 Ιανουαρίου 2021 και έως την ολοκλήρωση των εργασιών) στην οδό Αιόλου (στο τμήμα από Αγιάς έως Γούναρη). Η συμβολή των οδών Αιόλου και Γούναρη θα είναι ανοικτή για όσους κινούνται επί της οδού Γούναρη.

Τα υπόλοιπα τμήματα της Λαϊκής Αγοράς της Δευτέρας παραμένουν ως έχουν και δεν επηρεάζονται από τις εργασίες του έργου.

Οι πινακίδες που αφορούν την Λαϊκή Αγορά, με μέριμνα του Δήμου Λαρισαίων, θα μεταφερθούν από την οδό Σεφέρη στην οδό Αιόλου την Τρίτη 5-1-2021.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com