Καταγγελίες για ακυρώσεις εμβολιασμών υγειονομικών σε αρκετές περιοχές της χώρας

0

Οι υγειονομικοί καταγγέλλουν ότι ενημερώθηκαν την Πέμπτη – τελευταία ημέρα του 2020 – πως ο εμβολιασμός τους που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει τη Δευτέρα, αναβάλλεται, χωρίς να έχει οριστεί νέα ημερομηνία.

Μπαράζ καταγγελιών έρχεται τις τελευταίες ώρες από γιατρούς και νοσηλευτές σε διάφορες περιοχές της χώρας. Οι υγειονομικοί καταγγέλλουν ότι ενημερώθηκαν πως ο εμβολιασμός τους που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει τη Δευτέρα, αναβάλλεται, χωρίς να έχει οριστεί νέα ημερομηνία.

Τις εν λόγω καταγγελίες που αφορούν περιοχές όπως η Αρκαδία, η Ηλεία, η Μεσσηνία, το Μεσολόγγι, η Χαλκίδα, ο Βόλος, αναδεικνύουν δημοσιεύματα τοπικών μέσων, ενώ τις συνοψίζει μέσω Twitter ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών), Γιώργος Παπανικολάου.

Ειδικότερα, ο κ. Παπανικολάου τονίζει τα εξής: «Συνοψίζουμε: από το απόγευμα έως τώρα μαθαίνουμε πως με άνωθεν εντολές ακυρώνονται οι για Δευτέρα 4 Ιανουαρίου προγραμματισμένοι εμβολιασμοί υγειονομικών στα νοσοκομεία Βόλου, Χαλκίδας, Τρίπολης και Μεσολογγίου. Τί γίνεται ρε παιδιά; Ρεβάνς από «Αρίστους» μετά το ξεμπρόστιασμα;».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το e-thessalia.gr: Χωρίς να ειπωθούν λεπτομέρειες, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Παπαγεωργίου επικοινώνησε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει κανένας εμβολιασμός υγειονομικού τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο και εμβόλια δεν πρόκειται να σταλούν την Κυριακή. Η απόφαση αφορά επίσης τα Νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας, όπου είχαν προγραμματιστεί εμβολιασμοί.

ΠΗΓΗ: left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com