ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη – Πριν το «νέο ΕΣΥ» ας ασχοληθεί με το σημερινό που καταρρέει με ευθύνη του

0

«Την ώρα που τα νοσοκομεία σε όλη τη βόρεια Ελλάδα καταρρέουν οι υγειονομικοί τα κρατάνε με υπεράνθρωπες προσπάθειες, ο κ. Μητσοτάκης πήγε σαν κλέφτης στη Θεσσαλονίκη για να κάνει επικοινωνιακό σόου» το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

«Αφού απέκλεισαν όλους τους εργαζόμενους του Ιπποκράτειου και του Παπαγεωργίου υπό το φόβο διαμαρτυριών, επέτρεψαν μόνο σε μέλη της ΔΑΚΕ να τον “υποδεχθούν”», προσθέτει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, και επισημαίνει:

«Πριν ασχοληθεί με τις ψεύτικες υποσχέσεις για το νέο ΕΣΥ, ας κοιτάξει ο κ. Μητσοτάκης το σημερινό ΕΣΥ που καταρρέει από την αδράνεια της κυβέρνησης.  Από το γεγονός ότι 9 μήνες δεν έχει κάνει μία μόνιμη πρόσληψη γιατρού, δεν έχει επιτάξει τις μεγάλες ιδιωτικές κλινικές, δεν έχει συνταγογραφήσει τα τεστ και έχει μετατρέψει τη διάγνωση της νόσου σε προϊόν πολυτελείας προς όφελος επιχειρηματικών συμφερόντων».

«Και κυρίως», καταλήγει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  «από το γεγονός ότι την ώρα που μιλά για “νέο ΕΣΥ”, δρομολογεί περικοπές 600 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό της Υγείας για το 2021».

* * *

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυρ. Μητσοτάκης, συνεχίζει την… εμβολιολογία

Σημειώνεται ότι αντί να παραδεχτεί ευθαρσώς την προβληματική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνησή του, ο Κυρ. Μητσοτάκης που επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο, το πρωί, το Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης και το κέντρο του ΕΚΑΒ, …αγόρευε περί της σημασίας να εμβολιαστούν οι γιατροί και να παροτρύνουν και τους πολίτες.

Eνδεικτικό και το πρωθυπουργικό tweet που εν μέσω πανδημίας φωτογραφίζεται σε εργοτάξια, στο Ιπποκράτειο, όπου σύμφωνα με την εξαγγελία του θα προστεθούν ακόμα 30 κλίνες ΜΕΘ και 8 ΜΑΦ με τη δωρεά του ΙΝΣ και χρονοδιάγραμμα παράδοσης τις 26 Φεβρουαρίου:

Σήμερα υπάρχουν 25 κλίνες ΜΕΘ στο Ιπποκράτειο και θα προστεθούν ακόμα 30 κλίνες ΜΕΘ και 8 ΜΑΦ με τη δωρεά του ΙΝΣ και χρονοδιάγραμμα παράδοσης τις 26 Φεβρουαρίου. Θα είναι μία μεγάλη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και στην μάχη κατά του COVID αλλά και για την επόμενη μέρα. pic.twitter.com/rax35q8I8d

Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 28, 2020

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com