Δανεισμός βιβλίων μέσω διαδικτύου από τη Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρισας

0

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνεται ότι από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας θα πραγματοποιεί δανεισμούς βιβλίων μέσω του ηλεκτρονικού καταλόγου της βιβλιοθήκης στο διαδίκτυο.

Με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη και οι αναγνώστες μας, μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη χαρά της ανάγνωσης και της γνώσης ακόμα και μέσα στις δύσκολες συνθήκες που έχουν προκύψει από την πανδημία.

Διαδικασία δανεισμού βιβλίων

Επιλέγετε από τον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης, στη σελίδα https://larissalib.openabekt.gr/ στο διαδίκτυο, τα βιβλία που επιθυμείτε και μας στέλνετε με email στο edimovivlio@hotmail.gr τις επιλογές σας, μαζί με το ονοματεπώνυμό σας, τον κωδικό μέλους και το τμήμα στο οποίο απευθύνεστε (ενηλίκων ή παιδικό).

Στη συνέχεια, σε συνεννόηση με το προσωπικό της βιβλιοθήκης, ορίζεται ραντεβού για την παραλαβή των βιβλίων.

Η παράδοση των βιβλίων θα πραγματοποιείται στην είσοδο του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για το κοινό και τους εργαζόμενους.

Διαδικασία επιστροφής βιβλίων

Οι επιστροφές των βιβλίων πραγματοποιούνται στο ισόγειο του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου Λάρισας χωρίς ραντεβού. Τα επιστρεφόμενα βιβλία, για λόγους ασφαλείας και σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών, παραμένουν σε καραντίνα τουλάχιστον 72 ωρών πριν τον επαναδανεισμό τους.

Ώρες λειτουργίας βιβλιοθήκης: Δευτέρα έως Παρασκευή: 8.00π.μ. – 2.00μ.μ.

Πληροφορίες:

Δημοτική βιβλιοθήκη Λάρισας, Ρούσβελτ 59, Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο

Τηλέφωνα: 2410 671173 Τμήμα Ενηλίκων(1ος όροφος), 2410 618753 Παιδικό Τμήμα (3ος όροφος)

e-mail: edimovivlio@hotmail.gr, Ιστοσελίδα: https://www.facebook.com/www.edimovivliolarissa

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com