Οι τυμβωρύχοι της ΝΔ εγκαλούν την «Αυγή»!

0

Δεν μας εντυπωσιάζει καθόλου η τακτική της ΝΔ να τρέχει πίσω από τα κάθε λογής ακροδεξιά trolls μήπως και βρει θέματα να σχολιάσει.

Αυτή τη φορά βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στην ιστοσελίδα και την εφημερίδα μας, για ένα tweet.

Ας εξηγήσουμε τι ακριβώς συνέβη.

Ο αντιδήμαρχος των Σερρών μίλησε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, γνωστοποιώντας το ό,τι η δημοτική αρχή δημιούργησε 35 νέες θέσεις τάφων στο Β’ Κοιμητήριο. Λίγο μετά αναρτήθηκε στον λογαριασμό μας στο twitter η είδηση με το σχόλιο «Ίσως χρειαστούν κι άλλοι». Η φράση αυτή, αν και αποδίδεται στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού και σε τοπικούς παράγοντες, γράφτηκε χωρίς εισαγωγικά, δημιουργώντας την εσφαλμένη εντύπωση πως επρόκειτο για δικό μας σχόλιο. Η ανάρτηση διαγράφηκε και ακολούθησε νέο tweet μας στο οποίο αναφέραμε: «Ζητούμε συγγνώμη από το αναγνωστικό μας κοινό, καθώς νωρίτερα ανεβάσαμε (λόγω κεκτημένης ταχύτητας) ένα tweet με μια φράση, που δημιουργεί λαθεμένες εντυπώσεις σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία».

Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, μετά την τελευταία μας ανάρτηση, προχώρησε στην εξής ανακοίνωση: «Σήμερα η Αυγή ξεπέρασε τον εαυτό της. Σε αθλιότητα. Δεν σέβονται ούτε την αγωνία των ανθρώπων, ούτε τον πόνο τους μπροστά στον ίδιο τον θάνατο. Σαν πολιτικές ύαινες περιμένουν θύματα μήπως και τραφούν πολιτικά. Η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, η Ιστορία θα τους καταγράψει στις μαύρες σελίδες της».

Οι ιθύνοντες του επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ, που ενεργοποίησαν ξανά τους πρόθυμους της «Λίστας Πέτσα», θα έπρεπε να ντρέπονται να μας εγκαλούν ως «ύαινες». Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ ήταν εκείνος που στις 7 Νοεμβρίου αναρτούσε γραφήματα για να συγκρίνει την αύξηση των θανάτων από κορωνοϊό με την διατήρηση των εκλογικών ποσοστών του κόμματός του, προσβάλλοντας έτσι τη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία.

Και αυτό είναι μόνο ένα από τα επεισόδια επικοινωνιακής αθλιότητας στα οποία πρωταγωνίστησε η ΝΔ. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις ανακοινώσεις τυμβωρυχίας που εξέδιδε σε εθνικές τραγωδίες και σε τεράστιες φυσικές καταστροφές ή τα αηδιαστικά non paper για τους νεκρούς της εποχικής γρίπης.

Ας μην προσπαθεί η ΝΔ να κρύψει πίσω από ένα tweet τις εγκληματικές της ευθύνες για την τραγωδία που βιώνουμε, για τις ανύπαρκτες ΜΕΘ, τα ετοιμόρροπο δημόσιο ΕΣΥ, για τα αποπνικτικά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, για τις γεμάτες σχολικές αίθουσες, για την τηλεκπαίδευση που όλο «πέφτει».

Ο λαός γνωρίζει καλά ποιοι επενδύουν στην εξαθλίωση, ασκώντας εγκληματική πολιτική: Η ΝΔ.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com