ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Κοροϊδία Μητσοτάκη για τη δήθεν αναστολή πλειστηριασμών

0

«Αφού ψήφισε τον πτωχευτικό κώδικα και κατήργησε την προστασία πρώτης κατοικίας, για να εμφανιστεί δήθεν διαλλακτικός και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το χθεσινό φιάσκο του στη Βουλή ανακοίνωσε δήθεν αναστολή πλειστηριασμών», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, καλώντας τον πρωθυπουργό να πάρει πίσω τον πτωχευτικό κώδικα.

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κοροϊδεύει τους πολίτες που βρίσκονται σε απόγνωση. Αφού ψήφισε τον πτωχευτικό κώδικα και κατήργησε την προστασία πρώτης κατοικίας, για να εμφανιστεί δήθεν διαλλακτικός και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το χθεσινό φιάσκο του στη Βουλή ανακοίνωσε δήθεν αναστολή πλειστηριασμών.

Ανακοίνωσε δηλαδή ως καινούργιο κάτι που είχε ήδη εξαγγείλει από τις 13 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ, όταν έλεγε πως “δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας μέχρι το τέλος του έτους”.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να σταματήσει να δουλεύει τον κόσμο και να αποσύρει άμεσα τον πτωχευτικό κώδικα που ψήφισε εν μέσω πανδημίας και της μεγαλύτερης μεταπολεμικής ύφεσης».

Τι είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης, κατά τη χθεσινή ομιλία του στη Βουλή, από την οποία έλειψε κάθε στοιχείο αυτοκριτικής, ανήγγειλε ότι θα υπάρξει αναστολή πλειστηριασμών με σχετική ρύθμιση που θα φέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης. Επιπλέον, είπε ότι θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των πιο αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα υπογραμμίζοντας ότι το πόσα χρήματα θα δοθούν, το που και το πως θα δοθούν θα εξειδικευθεί από το οικονομικό επιτελείο.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com