Ανδρέας Ξανθός: Ο Β. Κικίλιας όφειλε να παρουσιάσει ένα σοβαρό σχέδιο επείγουσας ενίσχυσης του Δημοσίου Συστήματος Υγείας

0

«Ο υπουργός Υγείας αντί να παρουσιάσει ένα σοβαρό σχέδιο επείγουσας ενίσχυσης της ανθεκτικότητας του Δημοσίου Συστήματος Υγείας και του ηθικού των ανθρώπων του, επιλέγει να κάνει απολογισμό πεπραγμένων και να αποδομήσει την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης» το σχόλιο του τομεάρχη Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Β. Κικίλια

Όπως τονίζει στη δήλωση – απάντησή του στις δηλώσεις Κικίλια ο Τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ανδρέας Ξανθός:

«Την ώρα που η χώρα είναι σε lockdown και η κοινωνία σε απόγνωση, την ώρα που η πανδημία είναι εκτός ελέγχου και το ΕΣΥ στο «κόκκινο», ο Υπουργός Υγείας αντί να παρουσιάσει ένα σοβαρό σχέδιο επείγουσας ενίσχυσης της ανθεκτικότητας του Δημοσίου Συστήματος Υγείας και του ηθικού των ανθρώπων του, επιλέγει να κάνει απολογισμό πεπραγμένων και να αποδομήσει την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μόνο που αυτό δεν απαντά στη μεγάλη δυσκολία που βιώνει το υγειονομικό προσωπικό, ούτε στην ανασφάλεια των ασθενών και της κοινωνίας για την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών υγείας τους.

Εμφάνιση πολύ κατώτερη των περιστάσεων και του καθολικού αιτήματος για συνεννόηση και συστράτευση απέναντι στην υγειονομική κρίση».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com