Νάσος Ηλιόπουλος: Τα ορφανά της ΧΑ διακινούν αήθεις επιθέσεις στη Μάγδα Φύσσα

0

Με αφορμή τις θεωρίες συνωμοσίας και τις χυδαιότητες που ακούστηκαν σε εκπομπή τοπικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη και διακινούνται στα social media, ο Νάσος Ηλιόπουλος επισημαίνει: «Ξεπλένουν το τέρας της Χρυσής Αυγής και αναπαράγουν τον βαθύ πυρήνα του νεοφασισμού: χυδαιότητα, συνωμοσιολογία και γενικευμένο μίσος. Να είναι σίγουροι ότι τίποτα δεν θα μείνει χωρίς απάντηση»

«Λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν οι ποινές των νεοναζί και τα ορφανά τους ήδη διακινούν αήθεις επιθέσεις για τη Μάγδα Φύσσα. Θεωρίες συνωμοσίας και χυδαιότητες που ακούστηκαν σε εκπομπή τοπικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη και ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου», τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αναφερόμενος στις χυδαιότητες του αθλητικογράφου Ραπτόπουλου που σπεύδουν να αναπαράξουν διάφοροι ακροδεξιοί, και επισημαίνει:

«Ξεπλένουν το τέρας της Χρυσής Αυγής και αναπαράγουν τον βαθύ πυρήνα του νεοφασισμού: χυδαιότητα, συνωμοσιολογία και γενικευμένο μίσος. Να είναι σίγουροι ότι τίποτα δεν θα μείνει χωρίς απάντηση. Το ΕΣΡ θα έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com