ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο κ. Πέτσας βρήκε «γελοίο» ένα θέμα για το οποίο κρύβεται δύο μέρες

0

Απάντηση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, ο οποίος χαρακτήρισε «γελοία» την κριτική που του ασκήθηκε για χρηματοδότηση ιστοσελίδας με συνομωσιολογικό περιεχόμενο.

Όπως απάντησε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σχετικα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη σημερινή ενημερωση των πολιτικών συντακτών:

«Του κυβερνητικού εκπροσώπου του φάνηκε «γελοία» η κριτική γιατί χρηματοδότησε, με δημόσιο χρήμα, κανάλι που σε εκπομπή του χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό και τη χρήση μάσκας «συνομωσία» και καλεί πολίτες σε αυτοδικία.

Δεν του φάνηκε «γελοίο» ότι δύο μέρες κρύβεται για να μην απαντήσει στις αποκαλύψεις. Δεν του φάνηκε «γελοίο» ότι σήμερα αποδοκιμάζει αυτό που πριν λίγους μήνες χρηματοδότησε με την υπογραφή του αδιαφανώς και με λεφτά των φορολογουμένων. Δεν του φάνηκε «γελοία» ούτε καν η απάντησή του.

Δυστυχώς, το μόνο που δεν είναι γελοίο στους χειρισμούς του κ. Πέτσα, αντίθετα είναι πολύ σοβαρό, είναι οι ευθύνες του για το όργιο διασπάθισης δημοσίου χρήματος».

Υπενθυμίζεται πως ακροδεξιάς κοπής τηλεοπτικό κανάλι που έλαβε αθροιστικά από τη λίστα Πέτσα 32.400 ευρώ για να… διαφημίζει τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, διοργανώνει εκπομπές με πάνελ από δημοσιογράφους και «επιστήμονες» που δίνουν οδηγίες στους πολίτες για το πώς μπορούν να αντιδράσουν νομικά απέναντι στην επιβολή χρήσης μάσκας.

Σχετική ερώτηση είχε καταθέσει και η αξιωματική αντιπολίτευση, πριν από δύο ημέρες, ωστόσο ο Στέλιος Πέτσας δεν είχε δώσει κάποια απάντηση για το πως γίνεται να έχει λάβει χρήματα ένα κανάλι που εξηγεί στους πολίτες πως μπορούν να προστατευτούν νομικά απέναντι στην υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας και την υποχρεωτική απομόνωση ατόμου σε περίπτωση διάγνωσης του νέου κορονοϊού.]

Με καθυστέρηση τριών ημερών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας αναγκάστηκε να απαντήσει, ύστερα από σχετική ερώτηση στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Στην απάντησή του σχετικά με την υπόθεση ανέφερε: «Η εκστρατεία ολοκληρώθηκε στις 31 Μαΐου του 2020. Η εκπομπή προβλήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου. Οι ημερομηνίες μιλούν από μόνες τους. Η σύνδεση περνάει στη σφαίρα του αντιπολιτευτικά γελοίου. Αποδοκιμάζουμε κάθε μετάδοση περιεχομένου που προσκρούει στην επιστημονική αντίληψη και προωθεί θεωρίες συνωμοσίας. Εκθέτει μάλιστα όποιον δημιουργεί θόρυβο γύρω από τέτοιες παράλογες και ανορθολογικές απόψεις και τον ΣΥΡΙΖΑ που τον αναπαράγει. Ας προσέχουν λοιπόν μήπως στον κατήφορο που έχουν πάρει συναντηθούν με ανάλογες περιθωριακές απόψεις».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com