Η νέα ΑΥΓΗ

0

Από σήμερα η ΑΥΓΗ ανανεώνεται. Στηρίξτε την ΑΥΓΗ!

Από σήμερα η καθημερινή Αυγή ανανεώνει τη μορφή της. Προηγήθηκε η ανανέωση του κυριακάτικου φύλλου, που έγινε δεκτή με εξαιρετικά θετικό τρόπο από το αναγνωστικό κοινό. Το επόμενο διάστημα είναι προγραμματισμένα και άλλα βήματα που σχετίζονται με την έκδοση της εφημερίδας μας.

Σε ένα περιβάλλον όπου η ενημέρωση χειραγωγείται από τα ισχυρά συμφέροντα, η πληροφορία φιλτράρεται συστηματικά πριν φτάσει στους αποδέκτες και η απόκρυψη ή η υποβάθμιση γεγονότων είναι εργαλείο στρατηγικής σημασίας για τη χειραγώγηση των συνειδήσεων, η Αυγή παραμένει μία από τις λίγες φωνές που επιμένουν να υπερασπίζονται αξίες της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Το κάνει πάντα με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία, επιδιώκοντας τη μέγιστη επάρκεια στην παρουσία θεμάτων της, ταυτόχρονα με μαχητικότητα και δυναμισμό.

Μοναδική πηγή στήριξης της εφημερίδας είναι οι ίδιοι της οι αναγνώστες. Αυτοί που θέλουν να έχουν καθημερινά μια σφαιρική πληροφόρηση γύρω από όσα συμβαίνουν μέσα από το πρίσμα των αριστερών και προοδευτικών αρχών και ιδεών. Αλλά δεν θεωρούμε τους αναγνώστες μας δεδομένους. Επιδίωξή μας είναι να κερδίζουμε κάθε μέρα την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους, βελτιώνοντας το περιεχόμενο της εφημερίδας, δημοσιεύοντας ειδήσεις και ρεπορτάζ που δεν θα δουν αλλού το φως της δημοσιότητας, προσφέροντας σχόλια, αναλύσεις και απόψεις που ενισχύουν την κριτική τους σκέψη.

Η ανανέωση της εφημερίδας, αποτέλεσμα μιας εντατικής δουλειάς που έγινε τους προηγούμενους μήνες, στοχεύει ακριβώς στο να ενισχύσει τις σχέσεις της Αυγής με το αναγνωστικό της κοινό. Είναι το πρώτο βήμα για μια νέα Αυγή, πιο δυνατή, πιο μαχητική, πιο αποτελεσματική στον ρόλο της.

Στηρίξτε την Αυγή!

*To editorial της ΑΥΓΗΣ την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com