Πυρά ΣΥΡΙΖΑ για την αναβολή ψήφισης των συμφωνιών με τη Β. Μακεδονία λόγω φόβου διαρροών στη ΝΔ

0

Ευτελισμός της κοινοβουλευτικής διαδικασίας η αναβολή ψήφισης για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία η κυνική παραδοχή του Προέδρου της Βουλής.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Τασούλας, Πρόεδρος της Βουλής, θέλησε να πετάξει από πάνω του τις καθυστερήσεις του επιτελείου Μητσοτάκη στην νομοθέτηση των τριών μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, δηλώνοντας πως στην κυβέρνηση «δεν έχουν κάποια πρεμούρα» να τα φέρουν προς ψήφιση. Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έχει ήδη καθυστερήσει να προχωρήσει τη σχετική κοινοβουλευτική διαδικασία, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να καταθέσει αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας, ώστε να εκτεθεί η ηγεσία της ΝΔ, αλλά και συγκεκριμένοι βουλευτές της, όπως ο Αντώνης Σαμαράς.

Έτσι, η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει:

«Η κυνική παραδοχή του Προέδρου της Βουλής ότι η κυβέρνηση, υπό το φόβο διαρροών, παραπέμπει στις καλένδες την ψήφιση των συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία συνιστά επιβεβαίωση του ευτελισμού της κοινοβουλευτικής διαδικασίας και της προεκλογικής εξαπάτησης του κ. Μητσοτάκη.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεται, δεν του έχει μείνει πλέον ούτε φύλλο συκής. Το ομολογούν και οι παμμακεδονικές οργανώσεις με τις οποίες η ΝΔ διοργάνωνε τα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, που χαρακτηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη «φανατικότερο της Συμφωνίας των Πρεσπών και από τον κ. Τσίπρα».

Καλωσορίζουμε τη ζέση του κ. Μητσοτάκη και τον περιμένουμε μαζί με τους κ. κ. Σαμαρά, Γεωργιάδη, Βορίδη, Μπογδάνο, Γκιουλέκα και λοιπούς Μακεδονομάχους της ΝΔ στη Βουλή να δώσουμε όλοι μαζί ακόμα μία μάχη για τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία.

Θερμή παράκληση, μαζί με τις περικεφαλαίες τους μην ξεχάσουν και από μία συγγνώμη στους Έλληνες πολίτες».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com