Παραστάσεις και προβολές Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

0

Στον Μύλο Παραστατικών Τεχνών ΕΠΤΑ

Για έβδομη συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ-θεσμός για τον πολιτισμό της Λάρισας, ο Μύλος Παραστατικών Τεχνών, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και συντονίζει καλλιτεχνικά το Συνεργείο Μουσικού Θεάτρου-ΣΜουΘ, θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2020, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το φεστιβάλ για το 2020 φέρει τον συμπληρωματικό τίτλο ΕΠΤΑ, με διττή σημασία, δηλώνοντας αφενός την έβδομη χρονιά πραγματοποίησής του και αφετέρου αποτελώντας ακρωνύμιο της φράσης: Επαναπροσδιορίζοντας τις Παραστατικές Τέχνες και την Αναπηρία, φράση που αποτελεί και τον θεματικό άξονα και το όραμα του φετινού Μύλου Παραστατικών Τεχνών.

Τέσσερις μέρες παραστάσεων, προβολών και εργαστηρίων όπως και μια ημερίδα εθνικής εμβέλειας με διεθνείς συμμετοχές, με στόχο τον επαναπροσδιορισμό των παραστατικών τεχνών με άξονα την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη.

Αναλυτικά οι παραστάσεις – προβολές την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου (στις 21.00)

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ*: Ερωτευμένα Άλογα (θέατρο)
Ελένη Ευθυμίου | Ομάδα Εν Δυνάμει
(Θερινός Κινηματογράφος Μύλου Παππά * Λόγω των μέτρων COVID-19 η παράσταση θα παρουσιαστεί βιντεοσκοπημένη)
Προσβασιμότητα: SDH υπότιτλοι στα ελληνικά

ΠΡΟΒΟΛΗ: 1,5 Μέτρο Κοντά (ταινία μικρού μήκους)
Πηνελόπη Μπράχου, Ομάδα Χορού ΣΜουΘ
(Θερινός Κινηματογράφος Μύλου Παππά – πριν από την παράσταση)
Προσβασιμότητα: βίντεο χορού

Η γενική είσοδος στις παραστάσεις/προβολές κοστίζει 3 ευρώ και εισιτήρια προπωλούνται ήδη στο ταμείο του @Las Ramblas_coffeebar (Απόλλωνος 8, Λάρισα).

Η προπώληση σταματάει την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι και σε περίπτωση που υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις για το κοινό, εισιτήρια θα πωλούνται στο ταμείο του Θερινού Κινηματογράφου του Μύλου από τις 20:15΄ τις μέρες των παραστάσεων-προβολών.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com