Αλ. Νικολαΐδης: Ο πρωθυπουργός θέλει την αντιπολίτευση απλά σε ρόλο θεατή

0

«Εάν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός επιθυμεί πραγματικά να υπάρξει μία εθνική συμπαγής γραμμή με την αντιπολίτευση όσον αφορά την κρίση με την Τουρκία, θα πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει να παρέχει απλή ενημέρωση στα κόμματα της αντιπολίτευσης ή επιτέλους να συγκαλέσει ένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ώστε να συνδιαμορφωθεί αυτή η κοινή εθνική γραμμή»

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων του ALPHA 989 σχετικά με τον χαρακτηρισμό του πρωθυπουργού ως πολιτικό απατεώνα χθες στη Βουλή από τον Αλέξη Τσίπρα, και αν αυτό συνάδει με την ενιαία πολιτική και εθνική γραμμή που πρέπει να περνάμε προς τα έξω, ο Αν. Εκπρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, απάντησε:

Είναι ένας χαρακτηρισμός που δεν θα έπρεπε να απομονωθεί από το προηγούμενο περιεχόμενο της συζήτησης. Εάν όμως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός επιθυμεί πραγματικά να υπάρξει μία εθνική συμπαγής γραμμή με την αντιπολίτευση όσον αφορά την κρίση με την Τουρκία, θα πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει να παρέχει απλή ενημέρωση στα κόμματα της αντιπολίτευσης ή επιτέλους να συγκαλέσει ένα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών ώστε να συνδιαμορφωθεί αυτή η κοινή εθνική γραμμή. Οι μέχρι τώρα ενέργειες του αποδεικνύουν ότι θέλει την αντιπολίτευση απλά σε ρόλο θεατή.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com