ΣΥΡΙΖΑ: Η πλήρης κάλυψη του κ. Μπογδάνου είναι ενδεικτική του «φιλελευθερισμού» της ΝΔ

0

«Η ΝΔ είναι εξαιρετικά φιλελεύθερη, αρκεί να μην τολμήσει κάποιος να της ασκήσει κριτική. Το απέδειξε εξάλλου και με την λίστα Πέτσα – Μητσοτάκη»

Ύστερα από την παρουσία του σε ρατσιστική συγκέντρωση χέρι-χέρι με τον Ηλία Κασιδιάρη και αφού στοχοποίησε τη δημοσιογράφο Ελευθερία Κουμάντου του ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 9.84, προχώρησε σε καταγγελία μέλους του Ρουβίκωνα και ακολούθησε η σύλληψή του, τώρα απειλεί τον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο. Σε σοβαρές απειλές κατά δημοσιογράφου («Ηρθε και η δική σου ώρα…»!!!) προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει:

Αφού πρώτα διαδήλωσε χέρι-χέρι με φασίστες, ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος έχει εξαπολύσει ένα άνευ προηγουμένου κρεσέντο αλλεπάλληλων επιθέσεων και απειλών σε δημοσιογράφους, επειδή τολμούν να κάνουν τη δουλειά τους. Η πλήρης κάλυψη του κ. Μπογδάνου από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο είναι ενδεικτική του φιλελευθερισμού της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Η ΝΔ είναι εξαιρετικά φιλελεύθερη, αρκεί να μην τολμήσει κάποιος να της ασκήσει κριτική. Το απέδειξε εξάλλου και με την λίστα Πέτσα – Μητσοτάκη.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com