Στο Κιλελέρ ο Αλέξης Τσίπρας: Η χώρα χρειάζεται παραγωγικό συμβόλαιο (βίντεο – φωτογραφίες)

0

«Το κοινωνικό συμβόλαιο που χρειάζεται η χώρα για να πάει μπροστά θα είναι λειψό αν δεν συνοδεύεται από ένα νέο παραγωγικό συμβόλαιο, που θα αξιοποιεί τις δυνατότητες του τόπου μας» επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσσαλία, όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών συνεταιρισμών

Περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους αγροτικών και κτηνοτροφικών συνεταιρισμών.

Πρώτη στάση του Αλ. Τσίπρα αποτέλεσε το μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ, όπου και κατέθεσε στεφάνι.

Στις δηλώσεις του από τον ιστορικό τόπο τόνισε: «Μία χώρα που δεν παράγει, που δεν εξάγει, δεν μπορεί να πάει μπροστά. Και αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Να ενώσουμε τη φωνή μας με τις φωνές δεκάδων χιλιάδων αγροτών και κτηνοτρόφων προκειμένου η πολιτεία να στηρίξει τις άμεσες ανάγκες τους, αλλά ταυτόχρονα και να συζητήσουμε για την ανάγκη ενός νέου παραγωγικού συμβολαίου. Το κοινωνικό συμβόλαιο που χρειάζεται η χώρα για να πάει μπροστά θα είναι λειψό αν δεν συνοδεύεται από ένα νέο παραγωγικό συμβόλαιο, που θα αξιοποιεί τις δυνατότητες του τόπου μας».

https://www.facebook.com/watch/?v=2860053304116431

Εν συνεχεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών της περιοχής, στην κεντρική πλατεία του Κιλελέρ. Ο Αλ. Τσίπρας ανέπτυξε στην συζήτηση που είχε μαζί τους την ανάγκη να υπάρξει ένα νέο παραγωγικό συμβόλαιο, το οποίο θα οδηγήσει και στη βελτίωση της αξίας των παραγόμενων προϊόντων.

Βίντεο και φωτογραφίες από astratv και larissanet.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com