Συμπαράσταση και ευχές στους μαθητές για το τέλος της σχολικής χρονιάς από τις ΣΥΝΕΚ Λάρισας

0

Με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις Λάρισας απευθύνονται στους μαθητές και τις μαθήτριες.

«Αγαπητοί μας μαθητές, αγαπητές μας μαθήτριες,

Μια δύσκολη χρονιά οδεύει προς το τέλος της. Μια χρονιά με έντονες και ιδιαίτερες δυσκολίες που χαρακτηρίστηκε από την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση του κορονοϊού και των συνεπειών της σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.

Δυστυχώς, η κρίση αυτή σε μεγάλο βαθμό επηρέασε και τη λειτουργία του σχολείου, δυσχέρανε τη μεταξύ μας επικοινωνία και έβαλε σοβαρούς περιορισμούς στην εκπαιδευτική διαδικασία. Οι εκπαιδευτικοί σταθήκαμε δίπλα σας στηρίζοντας την εξ αποστάσεως διδασκαλία με όποια μέσα διαθέταμε, προκειμένου να ξεπεραστούν όχι μόνο τα εκπαιδευτικά εμπόδια της αναστολής της λειτουργίας των σχολείων, αλλά και οι ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες του εγκλεισμού.

Η σκέψη μας ήταν και θα είναι σε εσάς, σε οποιαδήποτε κρίσιμη για την κοινωνία στιγμή. Ευχόμαστε να ξεπεραστεί γρήγορα η δύσκολη αυτή περίοδος και με τον μικρότερο δυνατό αντίκτυπο σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όσες και όσους θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες εφέτος γίνονται υπό ιδιαίτερες συνθήκες. Στις αγωνίες και τα όνειρά σας θα είμαστε πάντα δίπλα σας».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com