Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Να βγούμε από την πανδημία ακόμα πιο αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας

0

«Θέλουμε να βγούμε από την κρίση της πανδημίας, ακόμα πιο αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας στην υγεία, στην εργασία, στην εκπαίδευση. Η αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και των ανθρώπων που χτυπήθηκαν από την πανδημία είναι το ισχυρότερο φάρμακο»

Το μήνυμα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Θέλουμε να βγούμε από την κρίση της πανδημίας, ακόμα πιο αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας στην υγεία, στην εργασία, στην εκπαίδευση. Η αλληλεγγύη μεταξύ των λαών και των ανθρώπων που χτυπήθηκαν από την πανδημία είναι το ισχυρότερο φάρμακο. Ενωμένοι/ες , μαζί με τις δυνάμεις της νεολαίας και της αριστεράς σε όλη την Ευρώπη, μαζί με τους εργαζόμενους/ες τους φοιτητές/τριες, τους καλλιτέχνες. Μαζί, είμαστε πιο δυνατοί».
#Strongertogether

We want to come out of the pandemic crisis even more determined to claim our rights to health, work, education. Solidarity between countries and people affected by the pandemic is the strongest medicine. United, together with the forces of the youth and the left throughout Europe, together with the workers, the students, the artists. We are always, stronger together.
#Strongertogether

#strongertogether #Syrizayouth
Νεολαία Συριζα – Youth of Syriza
I Pettirossi
Giovani Comunisti/e
SF Ungdom
DIE LINKE
Joventuts d’Esquerra Republicana

https://www.facebook.com/watch/?v=2588610464746041

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com