Ποιοι κρύβονται πίσω από το σκάνδαλο με τις υπερκοστολογημένες μάσκες στην 6η ΥΠΕ

0

Ποιοι βρίσκονται πίσω από την «αρπαχτή» στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Ελλάδας με την προμήθεια υγειονομικού υλικού αποκαλύπτει ο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης – «Να δώσει εξηγήσεις ο κ. Μητσοτάκης για αυτή τη δυσώδη υπόθεση» ζητεί σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης

Όπως κατήγγειλε το Σάββατο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στην 6η ΥΠΕ (Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα, Ιόνια, Ήπειρος), που διοικητής είναι ο Γιάννης Καρβέλης, έγινε υπερκοστολόγηση στην αγορά σε μάσκες υψηλής προστασίας FFP3 και σε στολές υγειονομικού προσωπικού υψηλής προστασίας τύπου TYVEC.

Ένας ΟΝΝΕΔίτης πίσω από το σκάνδαλο

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ είναι ο άνθρωπος που έκανε τη «δουλειά» με τις μάσκες στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Ελλάδας, επισημαίνει σε νεότερη ανάρτηση στο Facebook o Παύλος Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του έχει ως εξής:

ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ …. το σκάνδαλο της 6ης ΥΠΕ ….

Ο άνθρωπος που έκανε τη σύσταση και είναι ο τωρινός εκπρόσωπος της κυπριακής εταιρείας RAFFREY INVESTMENTS LTD που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης της μονομετοχικής ΙΚΕ EUROSUP που πήρε τη δουλειά με τις στολές των 18,6 ευρώ τη μία από το διοικητή της 6ης ΥΠΕ ….

ειναι το μέλος της της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ κύριος Πετουσης Σπυρίδων (φωτό 1,2)

Λεπτομέρειες στις φωτό 3,4 από ανάρτηση του κυρίου Αλεξη Ασλάνη!!!

…κι έρχονται κι άλλα ….

ΥΓ Όσο και να το θάβουν τα καλοταϊσμένα σας ΜΜΕ, ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ, για την «Πατρινή Κόζα Νόστρα»!!!!

Πολάκης σε Κικίλια: Ακόμα θα καλύπτετε την «Πατρινή Κόζα Νόστρα»;

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρει ότι έχει και άλλα στοιχεία για την «Πατρινή Κόζα Νόστρα», που θα αποκαλύψει στη συνέχεια και επανέρχεται με την αποκάλυψη ότι ο κ. Πετούσης το μέλος της Κ.Ε.της ΟΝΝΕΔ, είναι ο διαχειριστής της κυπριακής RAMFREY που είναι ο μέτοχος της EUROSUP στην οποία έδωσε ο Καρβέλης της 6ης ΥΠΕ τη «δουλειά» με τις στολές των 18,6 ευρώ.

«Να δώσει εξηγήσεις ο κ. Μητσοτάκης»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης αναφέρει σε δήλωσή του για την υπόθεση της υπερκοστολόγησης υλικών προστασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια:

Η υπόθεση της υπερκοστολόγησης υλικών προστασίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια της χώρας, συνιστά σκάνδαλο πρώτου μεγέθους.

Όπως προκύπτει από τα διαθέσιμα στοιχεία, η προμήθεια μασκών και στολών για τις υγειονομικές μονάδες της συγκεκριμένης περιφέρειας κόστισε το διπλάσιο (!) σε σχέση με τις υπόλοιπες ΥΠΕ. Επιπλέον, η πρόσκληση ενδιαφέροντος για την προμήθεια των υλικών αναρτήθηκε στη Διαύγεια, αφού είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία και της κατάθεσης και της αποσφράγισης των προσφορών. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο ιδιοκτήτης των εταιρειών από τις οποίες αγοράστηκαν τα συγκεκριμένα υλικά είναι στέλεχος της ΟΝΝΕΔ!

Είναι πλέον σαφές πως το δόγμα της κυβέρνησης της ΝΔ είναι το «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», ακόμα και εν μέσω πανδημίας. Την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές δυσκολίες ή βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμα και με το φάσμα της ανεργίας, κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν πάρτι με δημόσιο χρήμα.

Ο κ. Μητσοτάκης είναι πλήρως εκτεθειμένος. Οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις για αυτή τη δυσώδη υπόθεση.

ΠΗΓΗ: left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com