Νέα παρέμβαση Κόκκαλη για τη ΔΕΗ: Σε απόγνωση οι αγρότες!

0

Επανέρχεται με νέα αναφορά προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης, καθώς παρά τις αλλεπάλληλες οχλήσεις, πλήθος αγροτών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας βρίσκονται σε απόγνωση, αφού αδυνατούν να επικοινωνήσουν με την εταιρία για να επανασυνδέσουν το ηλεκτρικό ρεύμα στις αρδευτικές τους γεωτρήσεις.

Αναλυτικά η νέα αναφορά του κ. Κόκκαλη στον κ. Χατζηδάκη:

«Κύριε υπουργέ, αναγκάζομαι να επανέλθω με νέα αναφορά καθώς οι μέρες περνούν και είναι περισσότερο από ποτέ ορατός ο κίνδυνος να υποστούν ανεπανόρθωτη οικονομική ζημιά πλήθος αγροτών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Και αυτό διότι λίγο πριν την έναρξη της νέας καλλιεργητικής περιόδου, βρίσκονται κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα, αφού δεν έχουν ρεύμα στις γεωτρήσεις τους για να ποτίσουν!

Σύμφωνα με καταγγελίες που δημοσιεύονται στον τοπικό τύπο της Λάρισας, εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, όλες οι προσπάθειες αγροτών να επικοινωνήσουν με τη ΔΕΗ είναι μάταιες αφού τόσο το τοπικό κατάστημα επί της οδού Καρδίτσης δεν λειτουργεί λόγω της πανδημίας, ενώ ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης, μόνον… εξυπηρέτηση δεν προσφέρει!

Αγρότες καταγγέλλουν πως αναγκάζονται να περιμένουν με τις ώρες στην αναμονή του τηλεφώνου χωρίς όμως να μπορούν να μιλήσουν με κάποιον.

Κάποιοι εξ’ αυτών έχουν ήδη πληρώσει τις οφειλές τους και δεν μπορούν να ενημερώσουν τη ΔΕΗ, ενώ άλλοι δεν μπορούν καν να κάνουν διακανονισμό!

Δεδομένου πως σε μερικές ημέρες πρέπει να ξεκινήσει η άρδευση κάποιων καλλιεργειών, κατανοείτε πως εφόσον δεν αλλάξει άμεσα την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά η ΔΕΗ, τότε θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ανυπολόγιστες καταστροφές.

Για το λόγο αυτό, ζητώ άμεσα την παρέμβασή σας στην Εταιρεία, ώστε να μπορέσουν οι αγρότες να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος στις αρδευτικές τους γεωτρήσεις και να συνεχίσουν απρόσκοπτα το καλλιεργητικό τους έργο.»

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com