Το βίντεο του isyriza: Κοινωνική πρόνοια και ψυχική υγεία εν μέσω πανδημίας

0

Η πρώην υπουργός και αναπληρώτρια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την Κοινωνική Πρόνοια, Θεανώ Φωτίου και ο ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Πλουμπίδης, απάντησαν στις 15 δημοφιλέστερες ερωτήσεις, όπως ψηφίστηκαν από τα χιλιάδες μέλη του iSYRIZA

Μετά την ανακοίνωση των οικονομικών μέτρων στήριξης, που εξήγγειλε η κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού στο δημόσιο σύστημα υγείας και στην οικονομία, η πλατφόρμα iSYRIZA άνοιξε εκτάκτως την συζήτηση για τα μέτρα κοινωνικής πρόνοιας που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση, καθώς και για θέματα ψυχικής υγείας εν μέσω πανδημίας.

  • Το κοινωνικό κράτος στηρίζεται με τα μέτρα της κυβέρνησης;
  • Οι δομές του κοινωνικού κράτους μπορούν να στηριχθούν και να διατηρηθούν, εν μέσω μιας τέτοιας υγειονομικής κρίσης;
  • Πώς θα προστατευτεί η ψυχική μας υγεία από τον κατ’ οίκον περιορισμό μας;

Τα μέλη της πλατφόρμας, συμμετέχοντας στο έκτο iAsk&Watch, έθεσαν τις ερωτήσεις που τους απασχολούν σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια η διαχειριστική ομάδα του iSYRIZA προχώρησε σε ομαδοποίηση και οργάνωση των ερωτήσεων με γνώμονα τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη και συμμετοχή των χρηστών, καθώς και τη συνεχή προσπάθεια για περισσότερη δημοκρατία.

Η πρώην υπουργός και αναπληρώτρια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για την Κοινωνική Πρόνοια, Θεανώ Φωτίου και ο ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Πλουμπίδης, απαντούν μέσω video στις 15 δημοφιλέστερες ερωτήσεις, όπως ψηφίστηκαν από τα χιλιάδες μέλη του iSYRIZA.

Το video πραγματοποιήθηκε με τη χρήση τηλεδιάσκεψης, ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών και με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, εφαρμόζοντας στην πράξη την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι”.

iAsk&Watch #6

Πώς μπορούν να διασφαλιστούν η κοινωνική πρόνοια και η ψυχική υγεία, εν μέσω πανδημίας;Στο iAsk&Watch #6, η π. αναπλ. υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, και ο ομότιμος καθηγητής Ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ, Δημήτρης Πλουμπίδης, απαντούν στις ερωτήσεις των μελών του #iSYRIZA.#COVID_19 #COVID2019 #menoumespiti

Δημοσιεύτηκε από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com