Ανοιχτή επιστολή της Αννας Βαγενά στον πρωθυπουργό

0

Στην επιτακτική ανάγκη αντιμετώπισης του προβλήματος των ναρκομανών στο κέντρο της Αθήνας αναφέρεται με ανοιχτή της επιστολή στον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους φορείς η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Αννα Βαγενά.

Στην επιστολή της αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:

«Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Απευθύνομαι σε εσάς προσωπικά, γιατί όλες οι μέχρι στιγμής σχετικές προσπάθειές μου έχουν πέσει στο κενό.

Πιστεύω ότι είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των ναρκομανών στο κέντρο της Αθήνας. Η κατάσταση, σε συνδυασμό με την πανδημία του κορονοϊού, είναι πλέον μία υγειονομική βόμβα.

Δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι, περιφερόμενοι και κάνοντας χρήση ναρκωτικών σε πάρα πολλούς δρόμους του κέντρου της Αθήνας, θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Αυτοί οι δρόμοι είναι γεμάτοι με «διάσπαρτες σύριγγες, αλλά και με διάφορα σωματικά υγρά, όπως ούρα, αίμα, αφοδεύματα κλπ.», σύμφωνα και με το αποτέλεσμα διενέργειας αυτοψίας, που πραγματοποιήθηκε στις 4/03/20, κατόπιν καταγγελίας μου, από τη Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών και το οποίο έχω στα χέρια μου.

Σας καθιστώ υπεύθυνους για τυχόν βλάβη στην υγεία μας, γιατί είμαστε αναγκασμένοι, λόγω δικών σας παραλείψεων ή και αδυναμίας, να ζούμε σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Με εκτίμηση,

Άννα Βαγενά

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com