Ο Βασίλης Κόκκαλης για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα και την πανδημία

0

Δήλωση σχετικά με τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα και την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοιού έκανε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης.

Ο Β. Κόκκαλης σημειώνει συγκεκριμένα τα εξής:

«Οι στιγμές που περνάμε δοκιμάζουν την πατρίδα μας. Δοκιμάζουν όλους τους Έλληνες πολίτες. Το πολιτικό σύστημα της χώρας και όλοι όσοι αποτελούμε μέρος αυτού, καλούμαστε να επιδείξουμε ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και τη μέγιστη εθνική συνεννόηση και ομοψυχία.

Τώρα δεν είναι η ώρα για αλληλοκατηγορίες, ούτε για περιττές δηλώσεις.

Το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην τουρκική πλευρά είναι ισχυρό και ξεκάθαρο. Οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι απέναντι σε όλους όσους επιβουλεύονται τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα.

Όταν εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες που θα επιτρέπουν σε όλους να συνεχίσουμε την καθημερινότητα μας χωρίς τους μέγιστους κινδύνους που αντιμετωπίζει τώρα η πατρίδα μας, μπορούμε να κάνουμε και την πολιτική αποτίμηση και να αποδώσουμε αν και όπου πρέπει τις ανάλογες ευθύνες.

Τέλος, καλώ όλους τους συμπολίτες μου ειδικά σε αυτή τη φάση να εμπιστεύονται τους ειδικούς και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους υπόλοιπους.

Αυτή είναι μια μάχη που πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com