ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να προχωρήσει σε άμεση αποσυμφόρηση των νησιών – Να μην δικαιωθούν οι επιδιώξεις Ερντογάν

0

«Καλούμε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει άμεσα τις ιδεοληψίες της και να προχωρήσει χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση στην αποσυμφόρηση των νησιών με τη μεταφορά ευπαθών ομάδων, σήμερα κιόλας, στην ενδοχώρα»

Ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής 1/3/20 το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις τελευταίες κρίσιμες εξελίξεις στο προσφυγικό:

«Η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει σε άμεση αποσυμφόρηση των νησιών – Να μην δικαιωθούν οι επιδιώξεις Ερντογάν

Οι εξελίξεις που έχουν προκύψει λόγω της ραγδαίας αύξησης των προσφυγικών ροών, επιβάλλουν τη λήψη άμεσων μέτρων που θα ανακουφίσουν τα νησιά μας.

Καλούμε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει άμεσα τις ιδεοληψίες της και να προχωρήσει χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση στην αποσυμφόρηση των νησιών με τη μεταφορά ευπαθών ομάδων, σήμερα κιόλας, στην ενδοχώρα.

Φτάνει πια με τους μικροκομματικούς υπολογισμούς και τις προχειρότητες. Η πρώτιστη ευθύνη της κυβέρνησης τούτες τις ώρες είναι να μην επιτρέψει να αποσταθεροποιηθούν άλλο τα ακριτικά νησιά μας, γιατί τότε είναι που θα δικαιώσει πλήρως την επιλογή Ερντογάν να χρησιμοποιήσει τους πρόσφυγες ως εργαλείο για την επίτευξη των γεωπολιτικών του επιδιώξεων.»

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com