Κυκλοφόρησε το 6o newsletter isyriza

0

Με εξώφυλλο εμπνευσμένο από την πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση του κατώτατου μισθού κυκλοφόρησε την Παρασκευή το 6ο ενημερωτικό newsletter του iSYRIZA.

Το εξώφυλλο συνοδεύεται από ένα αιχμηρό editorial, που αναδεικνύει την προσήλωση της ΝΔ στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφάρμοσε το ΔΝΤ στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζεται η διαφορετική πολιτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω αφυκτικών πιέσεων από τους θεσμούς, υπέρ των κοινωνικά και οικονομικά ασθενέστερων στρωμάτων, εν αντιθέσει με τις σκληρές νεοφιλελεύθερες επιλογές της ΝΔ, που εξυπηρετούσαν αποκλειστικά το μεγάλο κεφάλαιο της χώρας.

Επίσης παρουσιάζονται τα προεκλογικά ψεύδη της ΝΔ στον τομέα της οικονομίας.


Τα υπόλοιπα άρθρα του newsletter, διατρέχουν όλη την πολιτική επικαιρότητα της εβδομάδας.


Για να μπορεί κάποιος να λαμβάνει τα ενημερωτικά newsletter και να εκμεταλλευτεί τις λειτουργίες της πλατφόρμας θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει εγγραφή ως μέλος της πλατφόρμας του iSYRIZA.


Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία εβδομάδα εγκαινιάστηκε η λειτουργία iAsk&Watch, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Χιλιάδες μέλη του iSYRIZA έσπευσαν να ρωτήσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σε μια πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα πρωτοβουλία πολιτικού κόμματος.

Τις επόμενες ημέρες τα μέλη της πλατφόρμας θα κληθούν να ψηφίσουν τις ερωτήσεις που τελικώς θα απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://isyriza.gr/iasknwatch-how-it-works/

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com