13η σύνταξη: «Και καταργεί και προκαλεί ο Βρούτσης»

0

Για τον υπουργό Εργασίας «13η σύνταξη δεν υπήρξε ποτέ», όπως προκλητικά δήλωσε την Τρίτη 4/2 – Για «ενίσχυση που θεσπίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για να είναι μόνιμη και θα ήταν μόνιμη αν ο κ. Βρούτσης δεν επέλεγε συνειδητά και κυνικά για δεύτερη φορά στην ιστορία του να καταργήσει», κάνει λόγο η Έφη Αχτσιόγλου

«Και καταργεί και προκαλεί ο κ. Βρούτσης», τονίζει δηκτικά σε δήλωσή της η Έφη Αχτσιόγλου, βουλεύτρια Επικρατείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως αναλυτικά αναφέρει:

«Για τον κ. Βρούτση “13η σύνταξη δεν υπήρξε ποτέ”,όπως προκλητικά δήλωσε σήμερα.

Υπήρξε όμως για 800.000 χαμηλοσυνταξιούχους που έλαβαν μια ολόκληρη σύνταξη το 2019 καθώς και για άλλους 1,7 εκατ. συνταξιούχους που ενίσχυσαν σημαντικά το εισόδημά τους.

Ενίσχυση που θεσπίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για να είναι μόνιμη και θα ήταν μόνιμη αν ο κ. Βρούτσης δεν επέλεγε συνειδητά και κυνικά για δεύτερη φορά στην ιστορία του να καταργήσει».

Η παραπάνω δήλωση αποτελεί την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην απάντηση που έδωσε ο Γ. Βρούτσης όταν ρωτήθηκε το πρωί της Τρίτης 4/2 σε εκπομπή του ΑΝΤ1: «για εμένα και την ΝΔ δεν υπήρξε ποτέ “13η σύνταξη”, αυτό ήταν προεκλογικό επίδομα για να εξαγοράσει ο ΣΥΡΙΖΑ την ψήφο των συνταξιούχων. Το ψηφίσαμε διότι είμαστε πάντοτε υπέρ του να παίρνει χρήματα ο κόσμος. Περιμένω και από τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει το ίδιο, στηρίζοντας τον νόμο, αν και ακόμη δεν έχουν ακούσει τις προτάσεις του».

ΠΗΓΗ: left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com