Κυκλοφόρησε το 5o newsletter isyriza

0

Με τον τίτλο «Κυβέρνηση – Μαριονέτα συμφερόντων» κυκλοφόρησε το 5ο ενημερωτικό newsletter του iSYRIZA σήμερα, σχολιάζοντας δηκτικά την κυβέρνηση και τη δημόσια αποδοχή του εκβιασμού της από οικονομικούς παράγοντες.

Το εξώφυλλο συνοδεύεται από ένα editorial με εκτενείς αναφορές στην φαρσοκωμωδία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της κοινής γνώμης, με τον πρωθυπουργό να άγεται και να φέρεται αναλόγως των ορέξεων των οικονομικών παραγόντων του τόπου, αλλά και των εσωκομματικών του προβλημάτων.


Συγκεκριμένα, αναφέρονται οι παλινωδίες της κυβέρνησης και του κ. Αυγενάκη καθώς και η εύκαμπτη τελικώς στάση της κυβέρνησης απέναντι στο ζήτημα της κομματικής απειθαρχίας του πρώην αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.


Τα υπόλοιπα άρθρα του newsletter, διατρέχουν όλη την πολιτική επικαιρότητα της εβδομάδας.

Για να μπορεί κάποιος να λαμβάνει τα ενημερωτικά newsletter και να εκμεταλλευτεί τις λειτουργίες της πλατφόρμας θα πρέπει να έχει πραγματοποιήσει εγγραφή ως μέλος της πλατφόρμας του iSYRIZA.


Τις επόμενες ημέρες η πλατφόρμα του iSYRIZA πρόκειται να εισάγει νέα εργαλεία, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της να εμπλουτίσουν την πολιτική τους συμμετοχή.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com