Απίστευτος Μητσοτάκης: «Βγάλατε τη χώρα από τα μνημόνια, αφού πρώτα την βάλατε σε αυτά»

0

Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως στο μυαλό του θεωρεί ότι μιλάει σε έναν «ανόητο λαό», δίχως μνήμη και βούληση. Άμεση αντίδραση από ΣΥΡΙΖΑ.

Στα ψιλά ελπίζουν στη Νέα Δημοκρατία να περάσει ένα ακόμα «σφάλμα» του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο Κ. Μητσοτάκης, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά πως θεωρεί ότι μιλάει σε έναν ανόητο λαό χωρίς μνήμη και βούληση, φρόντισε να «θυμίσει» από το βήμα του πρωθυπουργού, πως την χώρα στα μνημόνια την έβαλε, ποιος άλλος, ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Βγάλατε τη χώρα από τα μνημόνια, αφού πρώτα την βάλατε [σε αυτά]», είπε ο πρωθυπουργος. Μάλιστα, δεν δίστασε να ανεβάσει ακόμα παραπάνω τους τόνους, λέγοντας προς τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ πως «είστε σαν τον πυρομανή, που αφού έχει κάψει πρώτα το σπίτι, ύστερα πανηγυρίζει επειδή κάλεσε την Πυροσβεστική».

«Ψυχραιμία» συνέστησε στον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο κ. Μητσοτάκης μας πληροφόρησε πριν λίγο πως ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη χώρα στα μνημόνια», σχολίασε άμεσα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Μάλλον τα απανωτά “γκολ” που έχει φάει τις τελευταίες μέρες του έχουν προκαλέσει απώλεια μνήμης. Του συνιστούμε ψυχραιμία, η ιστορική μνήμη δεν διαστρεβλώνεται».

ΠΗΓΗ: left.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com