Τμ. Υγείας ΣΥΡΙΖΑ: Υποβαθμίζουν υγειονομικούς υπαλλήλους από θέσεις ευθύνης επειδή δεν ανήκουν στην ΝΔ

0

«Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με τις πρακτικές της επιβεβαιώνει απροκάλυπτα την αναβίωση των σκοτεινών εποχών της Δεξιάς ενισχύοντας το βαθύ κομματικό κράτος» τονίζει σε ανακοίνωσή του το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, για την εκδικητική καρατόμηση υγειονομικών από θέσεις ευθύνης:

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με τις πρακτικές της επιβεβαιώνει απροκάλυπτα την αναβίωση των σκοτεινών εποχών της Δεξιάς ενισχύοντας το βαθύ κομματικό κράτος. Στις δημόσιες δομές υγείας αυξάνονται ολοένα και περισσότερο περιστατικά ρεβανσιστικής υποβάθμισης υγειονομικών υπαλλήλων από θέσεις ευθύνης μόνο επειδή δεν ανήκουν στον πολιτικό χώρο της Ν.Δ.

Η εκδικητική καρατόμηση των εργαζομένων υγειονομικών γίνεται εντελώς αναιτιολόγητα, χωρίς να ακολουθούνται αξιοκρατικές διαδικασίες, χωρίς διαφάνεια, και χωρίς αξιολόγηση του έργου τους. Το μόνο “έγκλημα” των εργαζομένων είναι η ανάληψη θέσης ευθύνης με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή αναβαθμίζονται και προωθούνται σε θέσεις ευθύνης “τα δικά τους παιδιά” χωρίς πολλές φορές να κατέχουν τα τυπικά προσόντα.

Σε πλήρη αντίθεση με τις παρούσες επαίσχυντες πρακτικές, να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ενίσχυσε τη διαφάνεια και την αξιοκρατία, τόσο στη διαδικασία επιλογής διοικητών και αναπληρωτών διοικητών όσο και στην τοποθέτηση στελεχών σε θέσεις ευθύνης με μοναδικό στόχο την επιλογή ικανών και έντιμων ανθρώπων χωρίς κομματικά κριτήρια.

Το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την εκδικητική συμπεριφορά της Κυβέρνησης της ΝΔ ενάντια σε εργαζόμενους υγειονομικούς που στήριξαν με την προσφορά τους το δημόσιο σύστημα υγείας. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων που υφίστανται επί της ουσίας πολιτικές διώξεις. Αγωνιζόμαστε για τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στο σύστημα υγείας.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com