Με αιχμηρό εξώφυλλο κατά Μητσοτάκη το 3ο Newsletter του iSYRIZA

0

Κυκλοφόρησε το 3ο ενημερωτικό newsletter του iSYRIZA, την Παρασκευή 17/01

Κυκλοφόρησε το 3ο ενημερωτικό newsletter του iSYRIZA, την Παρασκευή 17/01, όπου όπως βλέπουμε στο εξώφυλλό του, σχολιάζει ιδιαίτερα αιχμηρά μέσα από τον τίτλο του “6 μήνες διακυβέρνησης ΝΔ – Αβάσταχτη ελαφρότητα και ανευθυνότητα” τόσο την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη θέση του ΠτΔ, όσον αφορά τα πραγματικά κίνητρα και τον χρόνο της ανακοίνωσης, όσο και τους πρόσφατους χειρισμούς της Κυβέρνησης, σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής που προκάλεσαν τη διεθνή απομόνωση και υποβάθμιση του κύρους της χώρας αλλά και στο μεταναστευτικό με την επανασύσταση ενός υπουργείου, το οποίο είχε σπεύσει να καταργήσει όταν έγινε πρωθυπουργός.

Επίσης, στο 3ο ενημερωτικό δελτίο, γίνεται αναφορά στην επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσον αφορά τις πρωτοβουλίες που δεσμεύεται να αναλάβει αφενός για την μείωση του brain drain και αφετέρου για την αύξηση του κατώτατου μισθού, ερώτηση την οποία ο πρωθυπουργός δεν εμφανίστηκε στην Βουλή να απαντήσει.

Το εξώφυλλό του δίνει έντονα την αίσθηση περιοδικού, ενώ στις υπόλοιπες σελίδες υπάρχουν άρθρα από την επικαιρότητα της εβδομάδας.

Μέχρι τώρα η συχνότητα αποστολής είναι ένα την εβδομάδα, ενώ για να το λάβει κάποιος πρέπει να έχει εγγραφεί ως μέλος στη διαδικτυακή πλατφόρμα iSYRIZA. Τις επόμενες εβδομάδες η πλατφόρμα αναμένεται να ζωντανέψει ακόμα περισσότερο εγκαινιάζοντας εργαλεία διαβούλευσης αλλά και πρωτοποριακές πρωτοβουλίες που θα δίνουν τη δυνατότητα στα απλά μέλη να επικοινωνούν και να κάνουν διάλογο με στελέχη και βουλευτές.

 

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com