Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ: Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει

0

«Η διοίκηση του ΟΤΕ εκμεταλλευόμενη τις αντεργατικές πολιτικές και την απελευθέρωση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας από την κυβέρνηση, αντί για διάλογο με τους εργαζόμενους και επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους, προχώρησε σε μηνύσεις οι οποίες οδήγησαν σε συλλήψεις απεργών»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, για τις συλλήψεις απεργών του ΟΤΕ:

«Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων από τη διοίκηση του ΟΤΕ προκειμένου να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους, που συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία για τρίτη εβδομάδα.

Η διοίκηση του ΟΤΕ  εκμεταλλευόμενη τις αντεργατικές πολιτικές και  την απελευθέρωση της εργοδοτικής αυθαιρεσίας από την κυβέρνηση, αντί για  διάλογο με τους εργαζόμενους και επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους, προχώρησε σε μηνύσεις  οι οποίες  οδήγησαν σε συλλήψεις απεργών.

Η αυθαιρεσία και ο αυταρχισμός της Διοίκησης του ΟΤΕ και ο αντεργατικός και αυταρχικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν θα περάσουν. Ο αγώνας των εργαζομένων στον ΟΤΕ είναι αγώνας όλων των εργαζομένων απέναντι στα σχέδια κυβέρνησης – ΣΕΒ για πλήρη διάλυση των εργασιακών σχέσεων και θα συνεχιστεί με τη συμπαράσταση όλων μας μέχρι τη νίκη».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com