Σε ακροδεξιά παράκρουση ο Μαρκόπουλος της ΝΔ χριστουγεννιάτικα (βίντεο)

0

Σε μια προσπάθεια δαιμονοποίησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Μαρκόπουλος ανακάλυψε “γιάφκα ακροαριστερών μπαχαλάκηδων” στο ΣΥΡΙΖΑ!

——————————————————————-

Σε μια προσπάθεια αντεπίθεσης στο φιάσκο της κυβέρνησης Μητσοτάκη τόσο στο επίπεδο της οικονομίας όσο και στο θέμα της «ασφάλειας» με την αστυνομική βία και την εισβολή στο σπίτι της οικογένειας Ινδαρέ αλλά και τα «χαστούκια» που μοιράζει σε συνταξιούχους και εργαζόμενους η κυβέρνηση, ο βουλευτής της ΝΔ έβαλε κατά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ιδεολογική και πολιτική γιάφκα για να φιλοξενούνται ακροαριστερές απόψεις των μπαχαλάκηδων» ανακάλυψε ο κ. Μαρκόπουλος θυμίζοντας τις “βίγκαν, λεσβίες, αναρχικές, μπαχαλοσατανίστριες” του συναγωνιστή του σε ακροδεξιό λαϊκισμό μαϊντανού της Ν.Δ., Κ. Μπογδάνου

Στη “γιάφκα” αυτή όπως κάθε γιάφκα που σέβεται τον εαυτό της υπάρχουν πολιτικοί ινστρούκτορες… τους οποίους αποκάλυψε ο γνωστός για τον εμφυλιοπολεμικό του λόγο («αιματάκι σε μπαχαλάκι») βουλευτής της Ν.Δ. Είναι ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Νίκος Τόσκας και η Νίνα Κασιμάτη, γνωστοί όλοι τους ακροαριστεροί μπαχαλάκηδες… Ειδικά ο κ. Τόσκας!

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com