Αυτά τα Χριστούγεννα να μην ξεχάσουμε…

0

Αυτά τα Χριστούγεννα να μην ξεχάσουμε ότι η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η συντροφικότητα ήταν και είναι πάντα βασικές αξίες και αρχές της Αριστεράς.

———————————————————————-

Αυτά τα Χριστούγεννα να μην ξεχάσουμε ότι η Ακροδεξιά δηλητηριάζει τις κοινωνίες σε όλη την Ευρώπη. Και θα το κάνει και εδώ με κάθε ευκαιρία που θα της δοθεί.

Αυτά τα Χριστούγεννα να μην ξεχάσουμε ότι μια μεγάλη, σοβαρή και αποτελεσματική Αριστερά είναι αναγκαία. Και είναι στο δικό μας χέρι να τη φτιάξουμε.

Αυτά τα Χριστούγεννα να μην ξεχάσουμε ότι οι κοινωνικοί αγώνες χρειάζονται δυναμισμό, φαντασία, κριτική σκέψη και ανιδιοτέλεια.

Αυτά τα Χριστούγεννα να μην ξεχάσουμε ότι τα ΜΜΕ ελέγχουν τις ανθρώπινες συνειδήσεις. Και ότι το να τις απελευθερώσουμε είναι επαναστατικό καθήκον.

Αυτά τα Χριστούγεννα να μην ξεχάσουμε ότι το αίτημα για κοινωνική δικαιοσύνη θα ακουστεί από παντού.

Αυτά τα Χριστούγεννα να μην ξεχάσουμε ότι η δημόσια Υγεία και η κοινωνική ασφάλιση θα δεχτούν επιθέσεις που είναι ήδη σχεδιασμένες και έτοιμες. Και ότι τη μάχη αυτή θα την κερδίσει αυτός που οι ιδέες του είναι ηγεμονικές στην κοινωνία.

Αυτά τα Χριστούγεννα να μην ξεχάσουμε ότι κάποιοι την αδιέξοδη συζήτηση για τους μπαχαλάκηδες και την ανομία θα προσπαθήσουν να τη μεταφέρουν στα πανεπιστήμια. Κι αυτό δεν θα γίνει τυχαία. Θα γίνει σκόπιμα.

Αυτά τα Χριστούγεννα να μην ξεχάσουμε ότι οι νεοφιλελεύθεροι κυβερνούν με ντιλς και οι ακροδεξιοί πουλώντας μίσος. Κάποιοι καταφέρνουν να κάνουν και τα δύο ταυτόχρονα.

Αυτά τα Χριστούγεννα να μην ξεχάσουμε ότι η Αριστερά είναι το μέλλον. Και έτσι πρέπει να σκέφτεται τον εαυτό της.

Καλά Χριστούγεννα!

*Το κύριο άρθρο της ΑΥΓΗΣ τα Χριστούγεννα του 2019

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com