ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μ. Χρυσοχοϊδης νομίζει ότι θα ξεφύγει διασπείροντας λάσπη και ψέματα

0

«Τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Documento, σχετικά με τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ», τονίζει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τονίζει ό τι «ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά έχουν την πλήρη ευθύνη για την εκτροπή στην οποία έχουν οδηγήσει μια μειοψηφία ακραίων μέσα στην ΕΛ.ΑΣ.»

—————————————————————–

Αναλυτικά το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας Documento αλλά και συνέντευξη του υπ. Προ. Πο. στο «Πρώτο Θέμα:

«Τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Documento, σχετικά με τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ.

Αν ο κ. Χρυσοχοΐδης νομίζει ότι θα ξεφύγει από τις ευθύνες του διασπείροντας λάσπη και ψέματα, όπως κάνει σε σημερινή συνέντευξη του, είναι γελασμένος. Αυτός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά έχουν την πλήρη ευθύνη για την εκτροπή στην οποία έχουν οδηγήσει μια μειοψηφία ακραίων μέσα στην ΕΛ.ΑΣ.»

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com