Ψεύτες, θρασείς και αναίσχυντοι

0

Όσο περνάνε οι μέρες, το αφήγημα της αστυνομίας για το Κουκάκι καταρρέει ολοένα και περισσότερο. Τα ψέματα και το ακροδεξιό θράσος δεν αρκούν για να το συγκρατήσουν.

———————————————————————————-

Ποιος επιχείρησε να αφοπλίσει τους αστυνομικούς; Ποια παιδιά ήταν στην κατάληψη και πετάγανε έπιπλα; Πώς δεν ασκήθηκε βία κατά την εκκένωση των καταλήψεων όταν άνθρωποι φέρουν τραύματα από ελαστικές σφαίρες;

Το ένα μετά το άλλο τα βίντεο και τα ντοκουμέντα έρχονται να κονιορτοποιήσουν τους ισχυρισμούς της αστυνομίας. Αυτούς που δεν ήταν εξαρχής κονιορτοποιημένοι, όπως το ότι στην ταράτσα δεν υπήρχε κανείς άνθρωπος δεμένος με χειροπέδες.

Και επειδή η κυβέρνηση είναι με την πλάτη στον τοίχο, αποφάσισε εχθές να εξαπολύσει αντεπίθεση.

Αντεπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, που καταδικάζει τις αστυνομικές επιχειρήσεις παρουσία εισαγγελέα (αυτό το «παρουσία εισαγγελέα» είναι προφανώς για ξεκάρφωμα), αλλά δεν καταδικάζει της καταλήψεις κατοικιών, πανεπιστημίων και γειτονιών (sic), τους βανδαλισμούς, τις καταστροφές, τους εμπρησμούς δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών, της οργανωμένες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και αναρωτιέται τι κακό έχουν οι μολότοφ.

Είναι προφανής η χυδαιότητα (η οποία φτάνει στο επίπεδο της σκουληκαντέρας με το επιχείρημα «δεν καταδικάσατε τη Μarfin»): Όποιος υπερασπίζεται την νομιμότητα, όποιος λέει ότι η κατοικία είναι άσυλο που προστατεύεται από το σύνταγμα, όποιος λέει ότι αυτοί που συλλαμβάνονται έχουν δικαιώματα είναι οπαδός της ανομίας.

Γιατί δεν πάνε να τα πούνε αυτά στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών;

Γιατί δεν τα λένε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, που διέταξε προκαταρκτική για τα αίσχη τους;

Γιατί δεν τα λένε στον Αλιβιζάτο, τον οποίο οι ίδιοι τοποθέτησαν ως παρατηρητή της αστυνομικής βίας;

Ψεύτες, θρασείς και αναίσχυντοι. Αυτό μόνο.

*Το κύριο άρθρο της ΑΥΓΗΣ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com