«Η κυβέρνηση δεν βρήκε το ένταλμα για το σπίτι του κ. Ινδαρέ, αλλά ανακάλυψε το πτυχίο του κ. Διαματάρη»

0

«Αφού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ζητάει και τα ρέστα, ενδεχομένως και από τα φιλικά της ΜΜΕ που έκραξαν τη fake αριστεία, αν κανείς άλλος δεν ανταποκριθεί, μπορεί κάλλιστα να ζητήσει η ίδια μία συγγνώμη από τον κ. Διαματάρη αποκαθιστώντας τον ως υπουργό», τονίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

———————————————————————–

Ειδικότερα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την σημερινή εμφάνιση του Αντώνη Διαματάρη στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ όπου παρουσίασε μια επιστολή, που όπως ανέφερε, έχει ημερομηνία 26 Ιανουαρίου 1977 και βεβαιώνει ότι ο κάτωθι φοιτητής έχει εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις, τονίζει:

«Η κυβέρνηση μπορεί να μη βρήκε το ένταλμα πριν την αντισυνταγματική εισβολή στο σπίτι του κ. Ινδαρέ, που ψάχνει εδώ και τέσσερις μέρες όλη η Ελλάδα, αλλά ανακάλυψε το πτυχίο του κ. Διαματάρη. Ποτέ δεν είναι αργά», σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ως προς την ουσία της υπόθεσης», αναφέρουν ότι «ο κ. Διαματάρης εμφανιζόταν ψευδώς ως πτυχιούχος και παραβίασε το Σύνταγμα έχοντας επιχειρηματική δραστηριότητα αν και υπουργός», ενώ «σήμερα, ένα μήνα μετά, ανακάλυψε κάποια επιστολή που δήθεν πιστοποιεί τις σπουδές του, την οποία όμως δεν έβρισκε όταν του ζητούσαν όλοι να δώσει απαντήσεις και στοιχεία για το πλαστό βιογραφικό του».

Οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν πως «αφού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ζητάει και τα ρέστα, ενδεχομένως και από τα φιλικά της ΜΜΕ που έκραξαν τη fake αριστεία, αν κανείς άλλος δεν ανταποκριθεί, μπορεί κάλλιστα να ζητήσει η ίδια μία συγγνώμη από τον κ. Διαματάρη αποκαθιστώντας τον ως υπουργό».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com