«Χωρίς τέλος η αστυνομική αυθαιρεσία σε βάρος πολιτών και κυρίως της νεολαίας»

0

Μία μέρα μόλις μετά τις καταγγελίες σχετικές με το ξεγύμνωμα 20χρονης φοιτήτριας στη μέση της Πατησίων από άνδρες των ΜΑΤ, ο δημοφιλέστατος σύμφωνα με τις φιλοκυβερνητικές δημοσκοπήσεις υπουργός Προστασίας του Πολίτη απολαμβάνει σήμερα ακόμα μία επιτυχία του.

——————————————————————-

Γυναίκα καταγγέλλει επώνυμα πως χτύπησαν και προσήγαγαν μέσα στο σπίτι τους τον σύζυγο και τους γιους της, επειδή τόλμησαν να ζητήσουν εισαγγελική παραγγελία από άνδρες των ΜΑΤ για να τους επιτρέψουν την είσοδο! Την ίδια στιγμή, η εικόνα πολίτη δεμένου πισθάγκωνα σε ταράτσα πολυκατοικίας με κουκούλα στο κεφάλι, θυμίζει στρατιωτική επιχείρηση σε χώρες εμπόλεμης ζώνης.

Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Χρυσοχοΐδης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα συνεχή κρούσματα αστυνομικής αυθαιρεσίας σε βάρος πολιτών και κυρίως της νεολαίας, γιατί ο πρωθυπουργός και ο αρμόδιος υπουργός επιτρέπουν στους αστυνομικούς να λειτουργούν «με λυμένα τα χέρια».

Το δόγμα «νόμος και τάξη» που εφαρμόζουν καθημερινά, δεν έχει καμία σχέση με την ασφάλεια των πολιτών. Το μόνο που εξυπηρετεί αυτός ο ολισθηρός κατήφορος είναι να λειτουργήσει ως αντιπερισπασμός στις απανωτές αποτυχίες της κυβέρνησης. Και τελικά το μόνο που καταφέρνει είναι να παραβιάζει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και να διαταράσσει την κοινωνική συνοχή και ειρήνη.

ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com