ΣΥΡΙΖΑ: Βασική πολιτική γραμμή της κυβέρνησης Μητσοτάκη η στρατηγική της έντασης

0

Τα όσα ευθαρσώς δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπύρος Κρικέτος, πως η παρούσα πολιτική ηγεσία «τους έχει λύσει τα χέρια», σχολίασε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Παρακολουθήστε το επίμαχο βίντεο.

————————————————————————————-

Όπως σχολιάζει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, με τις οποίες κάλυψε πλήρως το όργιο της καταστολής που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας την περασμένη Παρασκευή, η σημερινή δήλωση του αντιπρόεδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπύρου Κρικέτου, έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι φοβόντουσαν.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι (βλ. παρακάτω), ο κ. Κρικέτος δήλωσε ευθαρσώς ότι η παρούσα πολιτική ηγεσία “τους έχει λύσει τα χέρια”. Είναι πλέον σαφές πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει υιοθετήσει την στρατηγική της έντασης ως βασική πολιτική γραμμή. Με αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις, ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να ανακόψει τις κοινωνικές αντιστάσεις και διεκδικήσεις και να επιβάλλει το νεοφιλελεύθερο αυταρχισμό του. Τα σχέδια του θα μείνουν στα χαρτιά».

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com