Ερευνα της Palmos Analysis: Μαζική παράταξη της Αριστεράς

0

Τι περιμένουν οι Αριστεροί και οι κεντροαριστεροί από τον ΣΥΡΙΖΑ – Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει ένα σύγχρονο μεγάλο κόμμα που να ανοίξει τις πόρτες του σε νέα μέλη και στελέχη. – Προτεραιότητα σε οικονομία, ανεργία, Παιδεία, Υγεία και μεταναστευτικό

—————————————————————————–

Η AΥΓΗ παρουσιάζει σήμερα το πρώτο μέρος μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας έρευνας της Palmos Analysis, που έγινε για λογαριασμό της GUE/NGL.

Την Τρίτη θα συνεχίσουμε την παρουσίαση, με κέντρο βάρους την ποιότητα της δημοκρατίας σε Ελλάδα και Ευρώπη, το προσφυγικό, τη Συμφωνία των Πρεσπών και τα μέσα ενημέρωσης.

«Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ» στα χέρια σου είναι το σύνθημα για την ανασυγκρότηση του κόμματος και οι ερωτηθέντες θεωρούν αναγκαία την πολιτική και στελεχιακή διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το 63% των ψηφοφόρων που τοποθετούν εαυτούς στην Αριστερά θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ανοίξει τις «πόρτες» του σε νέα μέλη και στελέχη από τον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, ενώ το ποσοστό συμφωνίας εκτοξεύεται στο 84% μεταξύ όσων τοποθετούν εαυτούς στην Κεντροαριστερά. Για όσους δήλωσαν ότι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουλίου το ποσοστό συμφωνίας είναι 77%.

Περισσότερα στην έντυπη ΑΥΓΗ της Κυριακής

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Posting....

Powered by themekiller.com