Πήραν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους! – Μαζικότητα και ενθουσιασμός στην ΑΓΣ του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας παρουσία του Πάνου Σκουρλέτη

0

Μία από τις μαζικότερες εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην αίθουσα του 4ου Δημοτικού σχολείου. Εκατοντάδες παλαιά και νέα μέλη αλλά και φίλοι του κόμματος έλαβαν με ενθουσιασμό μέρος στην Ανοιχτή Γενική Συνέλευση του κόμματος, παρουσία του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Πάνου Σκουρλέτη.

—————————————————————————————————-

Στην ομιλία του, ο Πάνος Σκουρλέτης αναφέρθηκε στο κρίσιμο εγχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ με την καμπάνια εγγραφής νέων μελών, την οργανωτική και προγραμματική του ανασυγκρότηση στο δρόμο προς το 3ο Συνέδριο καθώς και την αναγκαιότητα να επανασυστήσει τη σχέση του με την ελληνική κοινωνία.

Ιδιαίτερη κριτική άσκησε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που στην προσπάθειά της να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το θηριώδες φιάσκο της με την διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος, επιδεικνύει το πλέον αυταρχικό της πρόσωπο, στρεφόμενη με απάνθρωπες μεθόδους καταστολής εναντίον φοιτητών και νεολαίας.

Πλούσιος υπήρξε και ο προβληματισμός που ανάπτυξαν με τις τοποθετήσεις τους παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στη μαζική χθεσινή συνέλευση συμμετείχαν πολίτες από 18 μέχρι 85 ετών, κάνοντας πράξη το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου»!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Βασίλης Κόκκαλης και Άννα Βαγενά-Κηλαηδόνη, ο πρώην βουλευτής, Νίκος Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Αγιάς, Αντώνης Γκουντάρας και πλήθος κόσμου.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες: leftview.gr             

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com