Υποδοχή προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά (βίντεο)

0

Το τμήμα Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε τους πρόσφυγες που μετέφερε το Νήσος Χίος από την Μυτιλήνη και τη Σάμο ανοίγοντας μια αγκαλιά αλληλεγγύης σε πείσμα της ακροδεξιάς ρητορείας που κορυφώνεται επικίνδυνα.

——————————————————————————–

Απρόσμενη συμμετοχή εκατοντάδες κόσμου που συνέρευσε στο καθορισμένο σημείο με είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό και έμπρακτα την αλληλεγγύη τους. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία ενώ δυναμικό παρών έδωσε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Aπό το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκαν ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Πάνος Λάμπρου, η Ελένη Σταματάκη. Επίσης στην Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μετείχαν ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο Νίκος Μπίστης, πρώην βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το Συντονιστικό και μέλη της Αλληλεγγύης Πειραιά.

Η χώρα που κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν ως χώρα μας, μια χώρα ρατσισμού και ξενοφοβίας, ακροδεξιών τραμπούκων, που τρομοκρατούν έγκυες και χαρακώνουν παιδιά… αυτή η χώρα δεν είναι η Ελλάδα, δεν είναι η δικιά μας πατρίδα, τονίζει το τμήμα Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: avgi.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com