Τρ. Αλεξιάδης: Προσφυγικό και φορολογικό θα γίνουν το Βατερλό της κυβέρνησης

0

Η κυβέρνηση της ΝΔ απέδειξε ότι όσα έλεγε προεκλογικά ήταν λόγια του αέρα και πυροτεχνήματα, υποστήριξε από τη Λάρισα, ο πρώην υπουργός Τρύφωνας Αλεξιάδης, μιλώντας σε εκδήλωσης της Ν.Ε. του κόμματος.

—————————————————————————-

Ο κ. Αλεξιάδης εκτίμησε ότι το προσφυγικό και το φορολογικό με το ασφαλιστικό θα αποτελέσουν το Βατερλό της κυβέρνησης, ενώ χαρακτήρισε ως εγκληματικό το γεγονός της ενδεχόμενης πρόωρης προσφυγής στις κάλπες υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και να μην κρυφτεί πίσω από πολιτικές εξελίξεις.

«Οι κακοί Συριζομαδούροι έφυγαν από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση δεν πρέπει να κρυφτεί πίσω από πολιτικά γεγονότα. Πρέπει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Επιτρέψτε μου μια πρόβλεψη. Το προσφυγικό, τα θέματα του νόμου και της τάξης, το φορολογικό και το ασφαλιστικό θα είναι τα πρώτα Βατερλό της κυβέρνησης. Γιατί είναι τα θέματα, στα οποία άλλα μας έλεγαν προεκλογικά και άλλα κάνουν μετεκλογικά, ειδικά στο θέμα του προσφυγικού», υπογράμμισε ο κ. Αλεξιάδης.

Όσον αφορά τέλος την οικονομία, ο πρώην υπουργός, επεσήμανε ότι από το προσχέδιο του προϋπολογισμού προκύπτει ξεκάθαρα ότι υπάρχει πρόβλεψη για 600 εκ. ευρώ επιπλέον φορολογικά έσοδα και 660 εκ. ευρώ επιπλέον ασφαλιστικές εισφορές, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει μετεκλογικά.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com