Οι Κυρανάκηδες και τα χοιρινά

0

Ο Κυρανάκης στη Βουλή κατάλαβε πολύ καλά τι έλεγε ο Γιαννούλης. Ο Γιαννούλης μιλούσε για τις προκλήσεις ακροδεξιών σε βάρος προσφύγων. Αλλά ο Κυρανάκης προτίμησε να μιλήσει για τις διατροφικές ελευθερίες.

—————————————————————————

Έτσι έκανε τον χαζό και έστειλε και ένα μήνυμα στους αυτουργούς των ακροδεξιών προκλήσεων, ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. Τα κανάλια επίσης κατάλαβαν τι έλεγε ο Γιαννούλης, όπως κατάλαβαν ότι ο Κυρανάκης έκανε τον χαζό. Συντονίστηκαν αμέσως και επιτέθηκαν στον Γιαννούλη, κάνοντας και αυτά τον χαζό. Η γραμμή ήταν «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μας απαγορεύσει το χοιρινό σουβλάκι».

Ας μην μας παραξενεύουν αυτά. Το να κάνεις τον χαζό, είναι η ασφαλέστερη μέθοδος για να χαϊδολογήσεις τον φασισμό. Έτσι φτιάχτηκε η Χρυσή Αυγή από τα κανάλια. Στον Άγιο Παντελεήμονα δεν έβλεπαν φασίστες, έβλεπαν αγανακτισμένους κατοίκους. Τον Παύλο Φύσσα τον σκότωσαν «για το ποδόσφαιρο». Στους μακεδονομάχους δεν είδαν φασίστες, είδαν μόνο τίμιους πατριώτες. Ούτε στην προσπάθεια να καταληφθούν σχολεία είδαν φασίστες. Τώρα βλέπουν μόνο ανθρώπους που θέλουν να φάνε σουβλάκια, βρε αδερφέ.

Ο φασισμός τρέφεται όταν τον σβήνεις από το κάδρο και στοχοποιείς τα θύματά του. Δεν φταίνε οι φασίστες, φταίει η εγκληματικότητα. Δεν φταίνε οι φασίστες, φταίει που πουλήθηκε η Μακεδονία μας για τις συντάξεις. Δεν φταίνε οι φασίστες, φταίνε οι λαθροέποικοι που θέλουν να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας. Στοχοποιώντας αυτούς που στοχοποιεί ο φασισμός, νομιμοποιείς τα κίνητρά του. Και έτσι τον ξεπλένεις και τον βοηθάς να απλωθεί στην κοινωνία. Για να τον εκμεταλλευτείς, μετά, πολιτικά. Όπως κάνουν οι διάφοροι Κυρανάκηδες.

Καμία ανοχή στον φασισμό. Καμία ανοχή στους συνενόχους.

*Το κύριο άρθρο της ΑΥΓΗΣ την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com