Άννα Βαγενά-Κηλαηδόνη: «Η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, τελικά εξαίρεσαν από την Προανακριτική Επιτροπή το Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Παύλο Πολάκη, αυτή είναι η Δημοκρατία τους»

0

Η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, τελικά εξαίρεσαν από την Προανακριτική Επιτροπή το Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον Παύλο Πολάκη, προσχεδιασμένα και μεθοδευμένα. Παραβιάζοντας τον κανονισμό της Βουλής με νομικίστικα τερτίπια, προκαλούν κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, αποδεικνύοντας ότι φοβούνται τους Πολάκη – Τζανακόπουλο και τρέμουν μια κατά πρόσωπο εξέταση των Φρουζή – Μανιαδάκη.

—————————————————————————————

Ο δύο άνθρωποι-κλειδιά της υπόθεσης Novartis που θα καταθέσουν πρώτοι στην επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής και Νίκος Μανιαδάκης, έχουν κληθεί να ανοίξουν τον κατάλογο των μαρτυρικών καταθέσεων στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης και είναι ο φόβος και ο τρόμος των εμπλεκόμενων πολιτικών κομμάτων στην υπόθεση. Ο μεν Κ. Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Novartis Hellas αλλά και εκλεγμένος πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος από το 2012 και για μια τετραετία, είναι το στέλεχος εκείνο που αναφέρεται στο έγγραφο του FBI και οι προστατευόμενοι μάρτυρες έχουν κατονομάσει ως τον άνθρωπο που έκανε τις δωροδοκίες σε πολιτικά πρόσωπα. Ο δε Ν. Μανιαδάκης, ο οποίος θα καταθέσει αμέσως μετά, έχει διατελέσει σύμβουλος υπουργών υγείας και του έχει ασκηθεί δίωξη για παθητική δωροδοκία.

Δε θα επιτρέψουμε να φιμωθεί η αλήθεια για το σκάνδαλο Novartis και θα στηρίξουμε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν να την αποκαλύψουν και να την υπερασπιστούν απέναντι στην καθεστωτική απόπειρα της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ να τους στοχοποιήσουν.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com