Τμ. Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο ολοκληρωτισμού οι δηλώσεις Αυγενάκη

0

«Η τοποθέτηση του κ. Αυγενάκη πως η απλή αναλογική και η ποσόστωση φύλου αποτελούν ανοησίες, ιδεοληψίες και απολιθώματα, αποτελεί μνημείο ολοκληρωτισμού, προσβάλλει βάναυσα το αθλητικό κίνημα της χώρας μας και μας θυμίζουν σκοτεινές εποχές της πρόσφατης ιστορίας μας»

———————————————————————————————-

Η ανακοίνωση του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ, για τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Ελ. Αυγενάκη, αναφέρει:

Η τοποθέτηση του κ. Αυγενάκη πως η απλή αναλογική και η ποσόστωση φύλου αποτελούν ανοησίες, ιδεοληψίες και απολιθώματα, αποτελεί μνημείο ολοκληρωτισμού, προσβάλλει βάναυσα το αθλητικό κίνημα της χώρας μας και μας θυμίζουν σκοτεινές εποχές της πρόσφατης ιστορίας μας.

Με τις ρυθμίσεις του ν.4603 του 2019 εξασφαλίστηκε η συμμετοχή όλων των μελών του αθλητικού κινήματος με ισότιμους όρους στη διοίκηση κάθε αθλητικού οργανισμού. Η διαφάνεια και η λογοδοσία των διοικούντων αποτελεί πλέον υπόθεση και των ίδιων των ανθρώπων του αθλητισμού, προσδιορίστηκε ρητά ο ουσιαστικός ρόλος του αυτοδιοίκητου των αθλητικών ομοσπονδιών. Η δημοκρατική ευθύνη αποτελεί το βάθρο για την αθλητική ανάπτυξη της χώρας μας.

Οι δηλώσεις του κ. Αυγενάκη βρίσκονται απέναντι στο δημοκρατικό κεκτημένο του αθλητικού κινήματος και της ελληνικής κοινωνίας.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com