Το Ά Αρχαίο Θέατρο Λάρισας επισκέφτηκε η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Λάρισας Άννα Βαγενά-Κηλαηδόνη

0

Το Ά Αρχαίο Θέατρο της πόλης επισκέφθηκε η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Λάρισας κ. Άννα Βαγενά-Κηλαηδόνη, όπου ενημερώθηκε από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κ. Σταυρούλα Σδρόλια και τον αρχιτέκτων και Προϊστάμενο Τμηματάρχη Μελετών Έργων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας κ. Καραγκούνη Δημήτριο για την πορεία των εργασιών της αναστήλωσης.

Η βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή της, καθώς οι εργασίες προχωρούν με γοργό ρυθμό και το συνεργείο έχει εγκατασταθεί  και εργάζεται πυρετωδώς. Όπως διαβεβαιώθηκε από την κ. Σδρόλια το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης θα τηρηθεί, ευελπιστώντας ότι το καλοκαίρι του 2022 θα μπορέσει να δοθεί σε αυτό παράσταση αρχαίου δράματος.

Για ακόμα μια φορά  η κ. Βαγενά-Κηλαηδόνη  δήλωσε ότι θεωρεί αυτό το έργο πολύ μεγάλης σημασίας για την ανάπτυξη της πόλης μας και από πολιτιστικής αλλά και από οικονομικής πλευράς, άλλωστε η λειτουργία του είναι προσωπικό στοίχημα για εκείνη.

Στη φωτογραφία μαζί με τους εργάτες, τον κ. Δημήτρη Καραγκούνη υπεύθυνο μηχανικό του έργου και την κ. Σδρόλια Σταυρούλα Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com