Ευχαριστήριο μήνυμα της Άννας Βαγενά μετά το τέλος της παράστασης «Αγγέλα Παπάζογλου»

0

Η κ. Βαγενά δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας, στην χθεσινή παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου». Ακόμα και στα σκαλοπάτια ήταν καθισμένος κόσμος, οικογένειες με μικρά παιδιά, μια εικόνα που με γέμισε χαρά και συγκίνηση.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την κα Άννυ Ψάρρα προσωπικά για τη φροντίδα της στην παράσταση και φυσικά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Νομού Λάρισας και το Σύλλογο Ποντίων Λάρισας για την άψογη συνεργασία καθώς και τα ΜΜΕ της πόλης που τόσο γενναιόδωρα υποστήριξαν αυτή την παράσταση. Μα πάνω απ όλα στέλνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αγγέλα Παπάζογλου, αυτή τη σπουδαία Μικρασιάτισσα, που με τον λόγο της μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μεταφορέας της ιστορικής μνήμης των ξεριζωμένων Ελλήνων από την Μικρά Ασία και τον Πόντο.

Επειδή πιστεύω ότι το πνεύμα δε χάνεται και ότι γύρω μας υπάρχει η ανάσα όλων αυτών των αδικοχαμένων ανθρώπων, αισθάνομαι ότι η Αγγέλα, που έφυγε το 1983, είναι χαρούμενη και περήφανη που ακούγεται ο λόγος της.»

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Αγγέλα η Άννα Βαγενά

Στο ρόλο της αναγνώστριας η Σταυρούλα Σδράλη

Σκηνοθεσία: Λάμπρος Λιάβας – Άννα Βαγενά

Σκηνικά – κοστούμια: Μάριος Σπηλιόπουλος

Φωτισμοί: Γιάννης Καραγιάννης

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com