ΣΥΝΕΚ Λάρισας: Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ – Καμία επιβάρυνση των λαικών οικογενειών

0

Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε η κυβέρνηση της Ν.Δ. ξεκίνησε την καταστροφολογία για τη ΔΕΗ.

Το  σχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για τη ΔΕΗ είναι να επιβάλει την επιβάρυνση ολόκληρης της κοινωνίας με πάνω από 500 εκατ. ευρώ και να δημιουργήσει χώρο στους ιδιώτες παρόχους, για κέρδη και πελάτες χωρίς κόστος και επενδύσεις.

Με αυξήσεις σοκ για τους καταναλωτές, στην τιμή της κιλοβατώρας 20%, στη χρέωση του “νυχτερινού” τιμολογίου, στην περικοπή της έκπτωσης συνέπειας στο μισό, στην επιβολή ρήτρας CO2 και στα οικιακά τιμολόγια δείχνει το αντιλαϊκό της πρόσωπο από τις πρώτες κιόλας μέρες διακυβέρνησής της ξεχνώντας τα προεκλογικά της ψέματα  για  ελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη.

Και μετά τις αυξήσεις έρχεται κλείσιμο μονάδων και απολύσεις όπως οι ίδιοι αποκαλύπτουν!

Ανατιμούν το κόστος για τη ΔΕΗ –  Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας!

Όταν ισχυρίζεται η κυβέρνηση της Ν.Δ. ότι οι αυξήσεις αντισταθμίζονται από τη μείωση του ΦΠΑ  και τη μείωση του τέλους μείωσης αερίων ρύπων. Με τα μέτρα που ετοιμάζει για τη ΔΕΗ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν ακυρώνει απλώς τη μείωση του ΦΠΑ στο 6% η οποία θα ανακούφιζε σημαντικά τους καταναλωτές αλλά προχωράει ακόμα περισσότερο αυξάνοντας σημαντικά τα τιμολόγια για τα νοικοκυριά και τις μικρές επιχειρήσεις.

Κοροϊδεύουν αφού ξεχνάνε πως εκτός από την αύξηση της τιμής της κιλοβατώρας, το σχέδιο περιλαμβάνει τρεις αυξήσεις επιπλέον. Την αύξηση στα νυχτερινά τιμολόγια. Τη μείωση της έκπτωσης συνέπειας. Και τη ρήτρα εκπομπών διοξειδίου για τα νοικοκυριά.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!

ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ!

 

ΣΥΝΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com