Μην ενοχλείτε. Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές

0

«Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία της» τονίζει μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – «Θράσος και “μούσια” με το κιλό!», το σχόλιο του Δημ. Παπαδημούλη

——————————————————————————-

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση σχετικά με τη σύσκεψη στο Μαξίμου για τη Σαμοθράκη που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα:

Μια ολόκληρη εβδομάδα χρειάστηκε η «ευέλικτη» και «τεχνοκρατική» κυβέρνηση της Ν.Δ. για να συνεδριάσει για το ζήτημα της Σαμοθράκης. Μια εβδομάδα στην οποία η εικόνα της χώρα μας τραυματίστηκε, ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας και ξένοι επισκέπτες βίωσαν συνθήκες προσβλητικές για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Θα ανέμενε κανείς αρχικά μια συγγνώμη. Μια κυβερνητική απολογία για τα αργοπορημένα της αντανακλαστικά, μια συγγνώμη για τους επαγγελματίες του τουρισμού, μια συγγνώμη για τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν. Αντί για αυτό, ή για το όποιο σχέδιο για το μέλλον της Σαμοθράκης, η κυβερνητική σύσκεψη της Δευτέρας έχει ως κύριο θέμα το προσφιλές σπορ της ΝΔ: τις δήθεν ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ.

Να τελειώνουμε με αυτό το αστείο. Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το πρωτοφανές χάος και την εξοργιστική απουσία της. Ο τουρισμός της χώρας και η ζωή των πολιτών δεν μπορούν να περιμένουν την επιστροφή της ΝΔ από τις παραλίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί να αξιοποιηθούν οι χρηματοδοτήσεις για τις μελέτες εφαρμογής του λιμανιού και το ΠΕΑΛ (Πρόγραμμα Έργων Ανάπτυξης Λιμένα)-Master Plan που εξασφαλίστηκαν επί των ημερών μας προκειμένου να δοθεί άμεση και μόνιμη λύση στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης.

Δημ. Παπαδημούλης: Θράσος και «μούσια» με το κιλό!

Στη Σαμοθράκη βούλιαξε η αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τραυματίστηκε διεθνώς η εικόνα του ελληνικού τουρισμού. Μετά από 2 εβδομάδες, η κυβέρνηση των επιμελημένα αξύριστων στήνει σύσκεψη, για να πει ότι «φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ»! Θράσος κ «μούσια» με το κιλό!, είναι το σχόλιο του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την κατάσταση στη Σαμοθράκη και την κατόπιν εορτής σύσκεψη στο Μαξίμου.

Σχόλια απενεργοποιημένα.

Powered by themekiller.com